Programoversigt

Den Doctor of Akupunktur og Orientalsk Medicin (DAOM) program er designet til licens akupunktører interesseret i at udvikle avanceret TCM viden og færdigheder, opnå en speciallæge, og få værdifuld erfaring i forskning og undervisning.

Fakultetet

Modtag omfattende TCM akademisk og klinisk undervisning fra kendte ledende TCM praktiserende læger og biomedicin eksperter fra Kina, USA og Europa.

Indlæggelser

Five Branches University i øjeblikket at acceptere ansøgninger om DAOM programmet. Nye studerende er accepteret på et trimester grundlag i september, januar og maj. Ring til os eller anmode et katalog online.

Financial Aid

Vores finansielle støtteprogrammer kan hjælpe dig med de økonomiske omkostninger ved en DAOM uddannelse, herunder undervisning, gebyrer, bøger, forsyninger, og kost og logi til at deltage i programmet tre til fire dage hver måned.

Ph.D. i Kina

Med en ekstra studieår, kan du tjene en ph.d. akademisk grad fra en af ​​vores søster colleges i Kina. Ph.D. Graden er anerkendt af udenlandske legitimationsoplysninger anmeldelse agenturer svarende til en ph.d. i USA

Akademisk kalender

tilbydes DAOM kurser en gang om måneden i løbet af fire-dages weekend intensives med en fleksibel klinisk undervisning tidsplan, så du kan tjene en doktorgrad i så lidt som 24 måneder, mens bevare din private praksis.

Forskning

Lære at vurdere evidensbaseret medicin, gennemgå nye tendenser i TCM forskning og forbedre dine TCM videnskabelig tænkning.

Ph.d. CEUS

Næsten alle DAOM kurser, der udbydes i hele programmet opfylder både Californien og nationale krav CEU.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Five Branches University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
20,000 USD
der skal betales over en periode på to år.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date