Doctor of Medicine

University of Toronto

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Medicine

University of Toronto

Doctor of Medicine

Vores omfattende fireårige pensum forvandler studerende ind højtuddannede og empatiske læger.

De første to år, kaldet Preclerkship, etablere grundlæggende gennem klasseværelset læring, anatomi labs, gennem foredrag og seminarer, og i samfundet. Kliniske færdigheder udvikles tidligt, hvilket giver dig patient-baseret læring fra år et. År tre og fire er tilbragt i justitssekretærer, en serie af rotationer gennem de store sundhedspleje specialiteter. Med støtte fra affiliate hospitaler og sundhedscentre, studerende dykke dybere ned i områder som pædiatri, geriatri, intern medicin og psykiatri. Vores verdensklasse netværk af hospitaler og kliniske pleje sites vil forbinde dig til nutidens medicinske opdagelser.

På U af T, elevernes læring strækker sig ud over klasseværelset og hospital vægge. U af T s MD studerende blive involveret i alt fra forskning og udvikling af lokalsamfundet til atletik, kunst og kultur. Vi vil forbinde dig til de ressourcer, du behøver for at lykkes.

En enestående beliggenhed

Vores to unikke campus samfund - den historiske St. George campus i downtown Toronto og det slanke og moderne Mississauga campus - placere vores studerende i hjertet af Canadas største sundhedspleje netværk. Samarbejder på tværs af en bred vifte af hospitaler og kliniske pleje indstillinger giver vores studerende til at opleve mangfoldigheden i Greater Toronto Area; både i området kliniske placeringer de kan fortsætte, og i befolkningen de kan tjene.

Toronto (St. George) campus

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen