Doctor of Medicine

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Doctor of Medicine


Ind i denne nye æra af medicin, er det medicinske fakultet ser frem til nye udfordringer og konstruktive gennembrud at arbejde for en højere grad af ekspertise og lederskab i uddannelse, forskning og service. Fakultetet er fast besluttet på at bringe en moderne tilgang til akademiske medicin samt konstant udvikling for at opfylde de mest krævende og up-to-date behov vores fakultet og studerende.


For det første har vi investeret i arkitektur og infrastruktur, der danner den fysiske udtryk for vores ambitioner i uddannelsen af ​​videnskaber, medicin, humaniora og internationale opsøgende. Vores medicinsk uddannelse bygning, medicinsk humaniora bibliotek, center for fakultetet udvikling, atelierer, laboratorier, og bygninger udgør de permanente grundlaget for vores fælles fremtid.


For det andet, fakultetet er en af ​​de første medicinske skoler i regionen til at foretage grundlæggende reformer i den medicinske pensum. Vi tilbyder akademiske muligheder for vores studerende, der er stort set uovertruffen i Taiwan. Studieordningen opfordrer både aktiv læring og gruppesamarbejde individ. Kurser er tilgængelige om emner, der spænder over hele kloden, dækker de seneste videnskabelige opdagelser, og dykke dybt ind i fortiden. Vores studerende er mentor af vores fakultet til at forfølge viden både i bredden såvel som dybde læring.


For det tredje har vi investeret kraftigt i fakultetet ved at støtte og lette medlemmerne af vores fakultet i deres faglige udvikling og personlig vækst. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet anerkendt, at indførelsen af ​​en ny studieordning ville kræve omfordeling af mange ressourcer, samt udvikling af nye. Navnlig vil nye undervisningsteknikker være påkrævet. Yang Ming engagement i fakultetet udvikling er en del af dens samlede engagement i topkvalitet.


For det fjerde og vigtigste, har vi recommitted os til vores studerende med processer af aktiv fremme af deres personlige og faglige udvikling. Ud over deres medicinske studier, er vores studerende opfordres til at udvide deres somme interesser, fri tænkning og udtryk, hvilket bidrager til deres intellektuelle, kunstneriske og sociale rigdom. Vores fakultet indser, at vi ikke uddanner bare fremragende læger, men også passionerede og ansvarlige individer, og vores fokus på den enkelte vækst i hver studerende er en af ​​vores stolteste resultater.


Vores fortsatte vækst i alle de ovennævnte domæner har udviklet et stærkt fundament for modning, mod og frihed. Vores engagement i vores fakultet og studerende er den stolteste vidnesbyrd om hengivenhed for medicinske fakultet til forfølgelsen af ​​sine idealer.

Curriculum

Vores nye studieordning har til hensigt at udvikle sig som områder af medicinsk viden forhånd. Den er bygget til at være både grundlæggende og integrerende, har til formål at tilbyde viden end blot huske oplysninger, tilskynder intellektuel nysgerrighed, øger elevernes kompetencer i refleksion og analyse, fremmer stipendium og uafhængighed tanke, og udvikler en påskønnelse for menneskeheden og en dyb følelse af frugterne af læring.

Vores studerende vil ind i en verden i hurtig forandring og en global landsby med stigende kosmopolitiske erfaringer og forbundethed. De skal være udstyret med engelsk kompetence og lære at transcendere traditionelle ideer, mønstre og relationer med henblik på at mode nye omtanke. Vi stræber frem for alt, at de er færdiguddannede at have fremmet deres intellektuelle, kunstneriske, moralske og samfundsmæssige kapacitet som selvstændige tænkere med en livslang lidenskab for læring.


Adgang

National Yang-Ming University (NYMU) Lægevidenskabelige Fakultet (FOM) indkalder ansøgninger fra studerende, hvis akademisk erfaring og egnethed til medicinsk praksis tyder det potentielle videnskabelige præstation og engagement til at tjene de sundhedsmæssige behov i mennesket.

Hvert år FOM accepterer omkring 120 nye studerende. I overensstemmelse med Undervisningsministeriets politik diversificering kollegium optagelse, kan eleverne komme ind FOM via følgende måder:


jeg. Optagelse af National Undersøgelse Studerende ønsker at tilmelde ved undersøgelse skal tage følgende prøver: kinesisk, engelsk, matematik, fysik, kemi, biologi og Generel viden.

II. Optagelse af Self-Application Studerende ønsker at tilmelde ved selv-ansøgning skal udfyldes gymnasiet eller besidde tilsvarende kvalifikationer, samt at tage optagelsesprøverne.Optagelsesprøver

jeg. Første runde Eksamen: Generel skriftlig prøve, som Undervisningsministeriet. Den skriftlige prøve består af kinesisk, engelsk, matematik, samfundsfag og biologi. Denne test tegner sig for 40% af den kategori i undersøgelsen evaluering.

ii. Anden runde eksamen:

en. Interview: foretaget af University, som tegner sig for 50% af vurderingen.

b. Anbefaling Letters: 10% af evalueringen.

iii. Andre

1) Hvert år Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet accepterer to udenlandske studerende. Der henvises til den årlige meddelelse for detaljer.

2) Studerende, der opnår fremragende præstation i konkurrencer internationalt anerkendte, kan undtages fra visse eksamener beskrevet ovenfor.

Bemærk: Alle de krav kan ændres. Der henvises til den årlige meddelelse på din ansøgning.

Senest opdateret Dec 2015

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Founded in 1974, National Yang-Ming University, formerly known as National Yang-Ming College of Medicine, has been adhering to the school motto of "benevolent mind and art, putting knowledge into prac ... Læs mere

Founded in 1974, National Yang-Ming University, formerly known as National Yang-Ming College of Medicine, has been adhering to the school motto of "benevolent mind and art, putting knowledge into practice" while training excellent humane doctors to provide service by solving medical problems in remote and rural areas. Minimer
Taipei , Tainan + 1 Mere Mindre