Læs den officielle beskrivelse

Udvikling af førsteklasses forskere

Integreret farmaceutisk medicin er den videnskabelige disciplin, der beskæftiger sig med opdagelse, udvikling, formulering, levering, farmakologisk og toksikologisk evaluering, registrering og videnskabelig overvågning af narkotika enheder til gavn for folkesundheden.

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Program

Ph.D. grad i integreret lægemiddelmedicin hos NEOMED kræver i alt 90 kredit timer. Alle ph.d.-studerende i programmet skal afslutte 45 timers didaktisk undersøgelse (16 timers kerneplan og 29 timers valgfag, der støtter forskningsområdet), 30 timers forskning og 15 timers afhandling, der kulminerer i en skriftlig afhandling og afhandling forsvar.

MD / PH.D.

Studerende, der ønsker at forfølge en dobbelt grad, tager overgangen til lægemiddelmedicinsk kursus i stedet for den læseplan, der kræves til direkte indrejse. Transitions to Pharmaceutical Medicine kurset overgår den professionelle studerende fra et primært didaktisk læringsmiljø til en, der er problemløsning med undervisning fra medlemmer af kandidatfakultetet. Der er to, to timers sessioner om ugen for 16 ugers semester. Kurset lægger vægt på emner som narkotikaforskning og -udvikling samt lægemiddelleverance og lægemiddelvirkning efterfulgt af to ugers integration og vurdering.

kursusaktiviteter

Den grundlæggende pensum for en ph.d. grad i integreret lægemiddelmedicin (IPM) er 90 samlede semester timer sammensat af 45 timers didaktisk kursusarbejde og 45 timers forskning / dissertation kredit.

Rute

Kredit timer

Overgang til lægemiddelmedicin *

5

Pharmaceutical Medicine Seminar *

1

Statistik / Biostatistik *

3-5

Ansvarlig udførelse af forskning *

2

Principper for Drug-Body Interaction

6

Farmaceutik med Lab

5

Medicinsk Farmakologi

4

Cellular Signalering

3

Menneskestruktur for Apotek

3

Molekyler til celler

4

Hjernens sind og adfærd

5

Menneskelig udvikling og struktur

6

Fysiologisk grundlag for medicin

4

Patientpleje til MD-Ph.D.

1

Forskning Skrivning

2

Forskning

30

Speciale Forskning (kun MS studerende)

10

Dissertationsforskning (kun ph.d.-studerende)

15

* Skal

IPM-læseplanen er designet til at tillade fleksibilitet for de enkelte studerende. Et studieprogram, der er skræddersyet til elevens forskningsmål, udvikles af den studerendes rådgiver, der arbejder med programdirektøren. Indskrevne studerende kan også tage kandidatkurser, der tilbydes af Kent State University, University of Akron, Cleveland State University og Youngstown State University.

Dual-grad studerende

Under forudsætning af at de er i god stand, kan todelt studerende overføre semesterkredit timer fra deres afsluttede MD eller Pharm.D. grad pensum, henholdsvis. Sådan overførsel af semesterkredit timer vil blive godkendt af dekan fra College of Graduate Studies efter anmodning fra den studerende under optagelsesprocessen til MD-Ph.D. eller Pharm.D.-Ph.D. uddannelsesprogram.

Dual grad studerende vil også være forpligtet til at bygge bro deres kandidat og faglige komponenter med specielt designet kliniske færdigheder kurser, der tilbydes af deres hjem faglige college (enten College of Medicine eller College of Pharmacy). Et eksempel på et sådant kursus er "Patient Care for MD-Ph.D." -kursuset, der i øjeblikket tilbydes i College of Medicine.

Kontakter

Kelly Shrock

330.325.6784 | kshrock@neomed.edu

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Senest opdateret May 5, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Aug. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date