Doktorgrad i almen medicin

(Option: kirurgi og fødsel)

Det vigtigste mål med uddannelse specialister er at give de offentlige og private sygehuse for menneskelige ressourcer der kan understøtte specialiserede problemer med befolkningens sundhed.

Et yderligere formål er at træne de ressourcer, som vil blive rekrutteret folk til supplerende uddannelse Ph.d. for at gøre lærerne (eller akademisk).

learning Framework

Afdelinger i forbindelse med universiteter.

Institut for Kirurgi, Gynækologi og obstetrik, intern medicin & Imaging, Pædiatri og de organisere universiteterne fagligt ansvarlig for uddannelse.

Alle specialist kandidat bliver nødt til at udføre alle eller en del af sin uddannelse i disse afdelinger.

Tjenesteydelser af ikke-universitetshospitaler

De praktik fordele kan også udføres dels i andre end de direkte forbundet med universiteter under tilsyn af en sagkyndig anerkendt af programmet som master / praktikvejleder sygehusvæsenet. Speciallægen villige til at tjene som master / praktikvejleder skal indsende et program ansøgning og vil forpligte sig til at organisere faglige aktiviteter såsom klubber avis for at fremme den teoretiske uddannelse af specialister, der arbejder under hans tilsyn kandidater . Han kan ikke gøre krav på vederlag program til at udføre denne funktion.

Mens den udfører det meste af uddannelsen i en ikke-direkte service i forbindelse med en af ​​arrangørerne universiteter, vil specialisten kandidat bevare tilknytningen til en af ​​de afdelinger direkte forbundet med universiteter, herunder deltagelse i visse faglige aktiviteter (seminarer, kurser) organiseret af sit hjem afdeling.

Ledelse og varighed af kliniske undervisningssteder

Meget af specialisering tid er afsat til kliniske undervisningssteder, normalt på fuld tid. De forstår.

  • 50 måneder rotation i afdelingen, hvor specialisering sker, eller i en tilknyttet hospitalet, og under tilsyn af en vejleder
  • En måned rotation i et billede tjeneste
  • 3-måneders rotation i en afdeling (skadestuen eller intensivafdeling s)
  • 6-måneders rotation i landlige hospital

landdistrikterne hospitaler

Kliniske rotationer planlægger et ophold på 6 måneder i et landdistrikt hospital, selv ikke leveret en coach.

Kriterier for udvælgelse af kandidater til programmet

akademiske kriterier

Det vigtigste mål med uddannelse specialister er at give de offentlige og private sygehuse for menneskelige ressourcer der kan understøtte specialiserede problemer med befolkningens sundhed. Et yderligere formål er at træne de ressourcer, som vil blive rekrutteret folk til supplerende uddannelse Ph.d. for at gøre lærerne (eller akademisk).

Alle specialister på akademisk eller ikke beregnet, er at søge for tilsynet med specialiseringskurser. På grund af denne tilsynsfunktion, eksperter, endog ikke-akademisk, vil vælge blandt de bedste kandidater af medicinske skoler.

  • For at blive optaget på speciallægeuddannelsen, vil han være blandt dem, til den bedste akademiske pensum. Han vil være forpligtet til at have opnået grader under eller ved afslutningen af ​​det akademiske pensum, og i mangel heraf, at have gennemført det sidste år af medicinske studier med mindst 65%.

Oprindelse kandidater

  • Prioriteten i uddannelse gives til kandidater fra begge universiteter organisere programmet.
  • Men kandidater fra andre institutioner (universiteter, sundhedspleje netværk) eller andet var ved at forlade landet eller i udlandet dets støtteberettiget, forudsat at de opfylder de kriterier for støtteberettigelse, der er fastsat ovenfor, de s' betale akademiske gebyrer og deres fordele på hospitalerne, der er forbundet med at organisere universiteterne ikke resulterer i en uudholdelig økonomisk byrde for disse hospitaler.
Program undervist i:
Fransk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
60 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019, Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019, Feb 2020