3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPÆISK DOKTORAT / stærk> Alle studerende skal udover ABMS Switzerland Doctorate have en fælles doktorgrad med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden. 3 Top European Universities = Bedste Virtual / Online Program = 1 Top European Doctorate SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500 Advance Din ekspertise hos ABMS Forbind dig med elever og ledere ligesom dig i vores online ph.d.-programmer. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som doktorand ved ABMS.

For akademiske forskere og lærere Doktoratet for Ernæring (DBA) betyder det højeste niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.

Det er en del af jobbet af en ernæringsekspert, at han eller hun har til at udføre fremme af sundere spisevaner. Det tælles i et af de typer af forebyggende medicin. Det er et faktum, at folk, som viser en positiv holdning til vedtagelsen af ​​sunde kostvaner tendens til at være mere aktive og lever længere og aktivt liv. Tendensen relateret til spredning af fast food restauranter breder sig hurtigt i verden. Folk foretrækker de krydrede lækkerier af restauranter over hjemmelavede retter. Dette har givet anledning til mange fremtrædende sundhedsrelaterede emner og behovet for veluddannede ernæringseksperter er ved at opstå stærkere end nogensinde. Derfor de personer, der er interesserede i at forfølge deres karriere som ernæringseksperter kan få deres doktorgrad i Ernæring meget let fra online-kilder.

Kendsgerningen, at sagen er, at flertallet af dette verdens `s befolkning står over sundhedsrelaterede problemer på grund af forkerte spisevaner. Folk i moderne æra er mere pladskrævende, mindre aktive og stærke i forhold til befolkningen i fortiden. Disse former for udvikling har spillet en fremtrædende rolle i forekomsten af ​​mange farlige sundhedsmæssige problemer som diabetes, hjerte-anomalier og fedme, osv De herskende forhold tyder stærkt på, at der er en fremtrædende behov for fokus på den mad, der bliver forbrugt af mennesker og næringsværdi det besidder, da dette er noget, som direkte påvirker de sundhedsmæssige aspekter af mennesker. Der er en betydelig stigning i mange sygdomme, der opstår kun på grund af mangel på ordentlig ernæring, og det har tvunget folk til at få viden om fødevarer og deres næringsværdi og dette har ført til oprettelsen af ​​mange jobmuligheder for dem, der holder Doktorgrad i Ernæring. Der er en overflod af online colleges, der tilbyder online uddannelser relateret med ernæring, men ABMS Open University kan betragtes som en af ​​de bedste. Hos ABMS vi ikke bare overveje om ernæring, vores DBA i Nutrition er en blanding mellem ledelse og ernæring til at give dig en anden erfaring om hvordan man kan være en reel leder i fødevarer og ernæring forretning.

Det kan angives med tillid til, at Doctorial i Nutrition vil give dig ikke kun en stor karriere, men også du vil have den tilfredsstillelse at du hjælper folk ved at forbedre deres sundhed. Du vil få folk til at leve aktivt, langt og sundt liv. Ernæring management handler om at udføre en korrekt forvaltning af sundhed og beskæftiger sig med fødevaresystemer ligesom forvaltningen af ​​Culinary Arts forvaltning osv det er en stor felt, og hvis du bakkes op af stærke uddannelsesmæssige kvalifikationer som en doktorgrad i ernæring, så er der mange karriere relaterede fordele, der kan nydes. Endelig ABMS Åbent Universitet er ideel til studerende, der ønsker at tjene en doktorgrad i ernæring.

I vores ph.d.-uddannelser vil du:

 • Udvikle og praktisere innovative forskningsmetoder.
 • Optjen uddannelsens højeste kvalitet.
 • Opnå ekspertisen til at offentliggøre i peer-reviewed tidsskrifter.
 • Bliv en succesfuld ph.d.-forsker og lærer.
Doktorgraden vil tage dit lederskab til det næste niveau. I vores ph.d.-programmer vil du:
 • Undersøg og anvend innovative forskningsmetoder.
 • Kombiner anvendt forskning og professionel praksis.
 • Forbered dig på at få indflydelse på politik og praksis.
 • Lær strategier for at lette mere effektive, tilpasningsberettigede organisationer og skabe positive forandringer.
 • Bliv en mere innovativ leder inden for dit område.
Studie Sprog: Dette studieprogram undervises udelukkende på engelsk.

Vi har 4 indtag pr. År: januar, april, juli og oktober

moduler:

 • Ernæring - Food Service Management
 • Global Management
 • Strategisk ledelse og ledelse
 • Projektledelse
 • Strategiske informationssystemanalyser
 • Regnskab og finansiering
 • Forskningsmetoder
 • Elektroniske forskningsmetoder
 • Dynamiske hjemmesider

Adgangskrav:

Varighed: et akademisk år + speciale (afhandling tager fra 1 til 5 år) Diploma: DBA i Ernæring Alder: Mindste alder 25 år Tidligere studie: Master eller tilsvarende ELLER 7 år Ledelseserfaring + En bachelor eller tilsvarende engelsk niveau: IELTS eller tilsvarende Kun for studerende fra ikke-engelsktalende lande eller studerende, der ikke studerede på engelsktalende skole) Studiemetode: Online Fee: 19900 Euro European Qualifications Framework: Dette program svarer til EQF Level 8 (ph.d.-niveau) Bemærk: Studiegebyr ikke Inkluder ansøgnings- og reservationsgebyr (for at garantere dig et studiested) på 240 Euro (engangsbetaling og refunderes ikke).
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
2 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
3,050 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date