Read the Official Description

doktorgrad i traditionel kinesisk medicin

Doctor of kinesisk medicin med speciale i:

 • Akupunktur
 • Medicinsk Qigong eller
 • Kinesisk urtemedicin

Målsætninger

Som anført i aftalen mellem Guangzhou Universitet kinesisk medicin og den irske College of traditionel kinesisk medicin:

 • For at fremme udviklingen af ​​de videregående uddannelser inden for kinesisk medicin
 • At levere kvalitet TCM lægelige ydelser, til folk, i mange forskellige lokaliteter, ved at uddanne ledende TCM fagfolk til Masters eller ph.d. grad niveau

Kurset er designet til at gøre det muligt for TCM fagfolk til at få en fuldt anerkendt master- eller ph.d.-grad fra en førende kinesisk medicin University i Kina, mens primært arbejder og bor i Irland / Europa i de fleste af de postgraduate uddannelser.

Dette er en sjælden mulighed for at foretage højt niveau post-graduate studier i kinesisk medicin fra et europæisk base med kun et minimum af nødvendige besøg til Guangzhou University of kinesisk medicin i Kina.

Ved en vellykket gennemførelse af alle aspekter af programmet, vil GUCM udstede graduering certifikater og akademiske Masters eller doktorgrad certifikater anerkendt af Undervisningsministeriet i Folkerepublikken Kina og dermed anerkendt af alle lande, der har en gensidig anerkendelse af Degree kvalifikationer aftale med Folkerepublikken Kina.

Resumé

 • 3 år
 • Deltid - for uddannede professionelle udøvere af TCM arbejde og leve i Europa
 • Fører til en doktorgrad i kinesisk medicin akademisk grad fra Guangzhou University of kinesisk medicin og den kinesiske Department of Education
 • Studerende vil blive registreret med både Guangzhou University of kinesisk medicin (GUCM), og den irske College of TCM, den tilknyttede TCM College of GUCM i Irland.
 • I det første år vil de studerende studere det nødvendige antal obligatoriske undervises moduler (ca. 6).
 • Studerende vil gå til Guangzhou i begyndelsen af ​​det første år for at tilmelde dig på programmet med Guangzhou University of kinesisk medicin, og for at registrere med Institut for Uddannelse i Kina.
 • De vil gennemføre 2 eller 3 af de undervises moduler under dette besøg til Guangzhou.
 • De resterende moduler vil hovedsagelig blive undervist på den irske College of TCM (ICTCM) i Dublin med akademiske medarbejdere fra GUCM eller under næste besøg Guangzhou i det andet år.
 • Hver elev vil have en specialist specialevejleder fra GUCM
 • Studerende vil foreslå emnet for deres speciale, og foretage en litteraturgennemgang.
 • Det andet og tredje år vil hovedsagelig blive afsat til tekstmæssige, kliniske eller laboratoriemæssige-baserede forskning på grundlag af hvilken specialet / afhandlingen vil blive skrevet.
 • Studerende kan udføre deres forskning i Irland (eller andre europæiske nabolande hvis relevant) ved kliniske eller forskningsinstitutioner, der er godkendt af GUCM.
 • Alternativt kan de gå til Guangzhou, hvis de ønsker, i det andet år og / eller tredje år, og udføre deres forskning der.
 • Alle studerende vil forsvare deres speciale i Guangzhou i slutningen af ​​det sidste år.
 • Kurset vil blive undervist på engelsk. (I nogle tilfælde kan det blive undervist i kinesisk med engelsk oversættelse.) Alle tekniske TCM terminologi undervises i kinesisk Pinyin.

Undervist

Den nøjagtige undervist som en studerende vil iværksætte vil være afhængig af deres TCM speciale. Dog vil de kurser normalt blive trukket fra:

 • Kurser i videnskabelig forskning metode, herunder medicinsk statistik, Medicinsk Computer Programmer og litteratur genfinding og Udnyttelse
 • Kurser i grundlaget for TCM herunder: Kliniske Foundations of TCM, TCM Nødsituationer, TCM Oncology (on-forsøg), Clinical Diagnostics (on-forsøg), og grundforskning og klinisk forskning på Akupunktur og Moxibustion
 • Kurser for både læge og Master-program: Intern Classic (Nei Jing), Canon vanskelige spørgsmål (Nan Jing), Undersøgelse af febrile Sygdomme (Wen Bing), Introduktion til medicinske tilfælde fra forskellige TCM skoler, og forskning Udvikling af TCM Diagnostics.
 • Kurser i det valgte speciale på enten akupunktur Moxibustion, Medicinsk Qigong eller kinesisk urtemedicin, som kræves af den kliniske vejleder.

Forskning og Speciale / afhandling

Detaljerede oplysninger om forskning komponent, og afhandlingen krav vil blive ydet til studerende ved GUCM, når deres ansøgning er blevet godkendt.

Afhandlingen eller speciale vil blive skrevet på engelsk, og de studerende er ansvarlige for at omsætte abstracts til kinesisk og betale de resulterende oversættelse gebyrer hvor det er relevant.

Hvem kan søge

Ansøgere skal have en kandidatgrad i kinesisk medicin, vestlige medicin eller andre relaterede discipliner.

Som doktorgraden i kinesisk medicin specielt er designet til dem, der allerede er kvalificeret og praktisere inden for TCM, skal ansøgeren normalt allerede være uddannet i deres specialist kinesisk medicinske område. Dermed:

 • Dem, der ønsker at vælge Akupunktur Moxibustion som deres speciale skal være fuldt uddannet fagfolk Akupunktur TCM med en kandidatgrad eller kandidatgrad -ækvivalent i emnet.
 • Dem, der ønsker at vælge Medicinsk Qigong som deres speciale skal have en relevant videnskabelig, medicinsk eller TCM-relaterede grad med færdigheder i Medicinsk Qigong svarende til eller svarende til Post-Graduate Certificate i MQG.
 • Dem, der ønsker at vælge kinesisk urtemedicin som deres speciale skal have en relevant TCM, videnskabelige, medicinske eller kinesisk urtemedicin grad med kliniske færdigheder og under-pinning viden om kinesisk urtemedicin svarer til mindst det første år af Post-graduate Diplom i CHM.

Ansøgere med en kandidatgrad i vestlige medicin eller andre relaterede discipliner, der ikke er uddannede fagfolk i TCM området, skal vise, at de vil være i stand til at gennemføre en effektiv forskning inden for kinesisk medicin.

Deltidsstuderende forventes normalt bor i Irland eller andre dele af Europa for størstedelen af ​​post-graduate-program. Undersøgelse visum til fuldtidsstuderende er ikke tilgængelige for denne deltidsuddannelse.

Hvordan søger

Ansøgere, der ønsker at ansøge om ph.d.-programmet skal udfylde en post-graduate Ansøgningsskema fås fra The College sekretæren eller online som en PDF-fil. Dette skal udfyldes og sendes med et følgebrev, kopier af tidligere kvalifikationer og et pas størrelse fotografi, til kollegiet justitssekretæren ved ICTCM. Et ansøgningsgebyr, hvis det er påkrævet, skal vedlægges din ansøgning.

Akademiske referencer vil blive taget op for alle ansøgere og dokumentation for tidligere kvalifikationer og erfaring vil være påkrævet.

En god standard af både mundtlig og skriftlig engelsk er en væsentlig forudsætning for alle kandidater. En engelsk undersøgelse, eller et interview på engelsk, skal foretages, hvis krævet.

GUCM kræver, at alle ansøgere til at sidde sin Optagelsesprøve før du starter programmet. Ansøgere fra Hongkong, Macao og Taiwan vil være forpligtet til at sidde optagelsesprøven i Guangzhou på det normale udpegede tid af året (ca. marts / april hvert år), og deres ansøgninger skal derfor være modtaget af oktober i det foregående år.

Et gebyr vil blive opkrævet for GUCM eksamen (og for enhver yderligere-fastsat engelsk eksamen).

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Irish College of Traditional Chinese Medicine »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Juli 17, 2020
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juli 17, 2020
Location
Application deadline
End Date