Read the Official Description

Praktisk sygepleje er designet til at forberede enkeltpersoner til at arbejde i sygepleje situationer, som er relativt stabile og uændrede. De er også villige til at hjælpe erfarne registrerede sygeplejersker og læger i sygeplejesituationer, som er komplekse og ændrede. Enkeltpersoner overvejer tilmelding eller i øjeblikket indskrevet i sygepleje programmet bør være opmærksomme på, at tidligere felony overbevisning kan forbyde berettigelse til licensure efter afslutningen af ​​programmet.

Eleverne skal være opmærksomme på, at de måske skal rejse en afstand til klinisk erfaring, og at nogle kliniske oplevelser vil blive planlagt i løbet af aften / nat og weekender. Narkotika testning kan kræves af de enkelte agenturer. Kriminalbakgrundskontrol og voksne / afhængige misbrugskontroller vil være nødvendige for alle indkommende studerende.

Resultater af baggrunds- og misbrugskontrol vil blive gennemgået for at bestemme, om der er adgang til klinisk indskrivning i programmet. Omkostninger til krav er den studerendes ansvar.

Adgangskrav

Ansøgeren skal gennemføre ansøgningsprocessen gennem sundhedsvæsenets rådgiver, der er placeret i Studenterudviklingskontoret. Indgangskrav omfatter følgende kriterier:

 1. Færdiggørelse af et gymnasium eller tilsvarende program.
 2. Færdiggørelse af gymnasiet med et karakterpoint gennemsnit på 2,00 eller højere. Hvis
 3. indskrevet i NIACC kurser, skal opnå en samlet 2,00 GPA for at komme ind i PN
 4. program og vedligeholde en 2.00 eller højere i hele den tid, der er indskrevet i
 5. program.
 6. Afslutning af et år med gymnasiebiologi, med en karakter på C eller højere,
 7. taget i de sidste fem (5) år.
 8. Afslutning af et års gymnasium Algebra I, med en karakter på C eller højere,
 9. taget i de sidste fem (5) år.
 10. Tilfredsstillende Accuplacer assessment test resulterer i læsning, skrivning og matematik
 11. (disse administreres af NIACC).
 12. Godkendte ansøgere accepteres i programmet baseret på datoen for
 13. anvendelse.

Nurse Aide Training

Indsend bevis for afslutning af den 75-timers State of Iowa godkendt Certified Nurse Aide Program eller tilsvarende.

Indsend bevis for vellykket gennemførelse af Nurse Aide skriftlig og færdighedsprøve til placering på Direct Care Worker Registry. En afskrift angiver ansøgeren bestået begge tests, eller en Registry kort vil fungere som kontrol.

Ansøgere, der ikke opfylder krav eller dem med en dårlig akademisk historie, kan opfylde adgangskravene ved vellykket gennemførelse af godkendte college-kurser og / eller øgede testresultater på godkendt måde. Dette bør drøftes med rådgiveren for sundhedspersonalet.

Kursus Anbefalinger

Seks semestre i engelsk anbefales før ansøgning til programmet.

Da NCLEX-PN eksamen er en computeriseret test, anbefales en computer klasse stærkt.

En ansøgning til det praktiske sygeplejerskeprogram, gymnasietransskriptionen, high school equivalence test scores (hvis relevant) og alle college transkripter skal være i ansøgerens mappe, før Admissionsudvalget træffer foranstaltninger med henblik på accept i det praktiske sygepleje program.

Efter godkendelse kræves en fysisk undersøgelse med bevis for nuværende immunisering og sund fysisk og psykisk sundhed.

Ansøgere, der tidligere har været indskrevet i et godkendt sygeplejeprogram, kan anmode om afance for avanceret stående.

Studerende skal afslutte alle kursuskrav for hvert semester, før de tilmelder sig i næste semester.

Studerende, der trækker fra programmet, skal gøre en formel ansøgning om nedstigning og efter accept vil blive vurderet på et rum-foreliggende grundlag.

Efter at have fået adgang til programmet, kan en studerende forsinke adgangen til programmet senest et (1) år.

En studerende vil blive pålagt at genanvende til programmet efter denne tidsperiode. Tilbagetagelseskriterier er behandlet i PN Studenthåndbogen. En studerende må kun genindtræde programmet en gang.

Studerende skal opnå en C-karakter i alle sygeplejeforløb og mindst en C i foreskrevne støttekurser for at fortsætte successiv progression i PN-programmet. Dog kræves en samlet 2,00 GPA i den foreskrevne læseplan og et minimum samlet kumulativt college karakterpoint gennemsnit på 2,00 kræves for eksamen fra PN programmet.

Hvis den studerende senere ønsker at søge ansøgning til ADN-programmet, se ADN-valg for Licenserede Praktiske sygeplejersker i kataloget.

Enhver overførselsstuderende, der ansøger om optagelse, hvem er blevet indskrevet i en sygeplejeordning andet end NIACC. vil blive forpligtet til at mødes med afdelingsformanden for at diskutere placering i læseplanen, efter at følgende punkter er modtaget fra overførselsinstitutionen: kursusplaner, klinisk placeringsdokumentation (time / sites), der afspejler tilstrækkelig teori, kliniske timer og erfaringer, der kan sammenlignes med første år af ADN-læseplanen.

Den studerende vil også efter skriftlig tilladelse tillade kontakt med instruktører fra overførselsinstitutionen med hensyn til teori, klinik og over alle studerendes adfærd fra Health Division Chair ved overførselsinstitutionen. Oplysninger erhvervet fra disse kontakter vil blive taget i betragtning ved accept og korrekt placering i NIACC sygepleje læseplanen.

Ansøgningsprocessen, adgangskrav og læseplan findes i ADN-optionen til Licensed Practical Nurses Brochure

Diplom tjent

Efter vellykket gennemførelse af den praktiske sygepleje er den studerende tildelt et eksamensbevis og er berettiget til NCLEX-PN eksamen. Efter at have bestået denne eksamen, modtager kandidaten licenseret praktisk sygeplejerske status og er villig til at arbejde i en startlicensieret praktiserende sygeplejerskeposition under tilsyn af kvalificeret personale. Programmet er godkendt af Iowa Board of Nursing.

Omkostninger

Undervisningen er baseret på antallet af kredit timer og lovligt ophold og kan ændres eller ændring.

Financial Aid / Legater

Den finansielle bistand er til rådighed i form af tilskud, stipendier, lån og deltidsbeskæftigelse (arbejde undersøgelse). Studerende ansøge om finansiel støtte ved at udfylde gratis program for Federal Student Aid (fafsa).

Karrieremuligheder

Licenserede praktiske sygeplejersker arbejder indendørs for:

 • Hospitaler, plejehjem, klinikker og andre sundhedsfaciliteter
 • Sundhed vedligeholdelsesorganisationer
 • Private lægerkontorer
 • Offentlige sundhedsorganer
 • Hjem sundhedsydelser
 • Offentlig administration
 • Velfærd og religiøse organisationer
 • Sygehusregistre og midlertidige sundhedsagenturer
 • Privat pligt

Licenserede praktiske sygeplejersker arbejder med:

 • Patienter og deres familier
 • Termometre, stetoskoper og andet medicinsk udstyr
 • Bandager, katetre og andre medicinske forsyninger
 • Patienternes optegnelser og diagrammer
 • Forskellige typer medicin
 • Lægeres ordrer
 • Aftalebøger
Program taught in:
Engelsk

See 12 more programs offered by North Iowa Area Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
7,042 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date