Institut for fysisk terapi (Bachelor) tilbydes i Campi Nova Iguaçu og Itaperuna natholdet på 4200 timer og varige 10 semestre.

pensum

Forløbet af professionsbachelor i fysioterapi - Campus Nova Iguaçu tilbydes med alt arbejdsbyrde 4200 timer, der skal betales i mindst fem (5) år, i overensstemmelse med resolution CNE / CES nº 4/2009. Den pædagogiske projekt i løbet af professionsbachelor i fysioterapi - Campus Nova Iguaçu - indeholder bestemmelser om levering af LBS som et valgfrit kursus i programmet, som forudset i lovgivningen for bachelorer. Studieordningen af ​​kurset blev udviklet og har været konstant revideres for at imødekomme de reelle behov i de studerende og de af lærerne ændringer, efter evalueret. Således forbliver denne struktur opdateret og adlyde læseplanen.

Laboratorier

Den Fysioterapi Kursus - UNIG- Nova Iguaçu - har infrastruktur og tilstrækkelige og passende materialer til driften af ​​de discipliner, det henviser til praktiske klasser. De klasser, der undervises i laboratorierne / rum af praktiske aktiviteter, og hvis mission er at præsentere den akademiske praktisk og aktiv kontakt med fremtidige aktiviteter skal udvikle sig i deres professionelle praksis samtidig konsolidere de teoretiske koncepter studerende fra studerende, der fremmer tværfaglighed.

Den Fysioterapi Kursus - UNIG- Nova Iguaçu - har tilstrækkelig infrastruktur og passende til antallet af ledige stillinger og drift af de discipliner, det henviser til praktiske klasser. De aktiviteter, der skal udføres, er planlagt af tidsplanen praktiske klasser. Under realiseringen af ​​uddannelsesaktiviteter inden for de labs, lærere og elever skal følge reglerne for brug af laboratoriet og klinikken, samt bio-sikkerhedsstandarder. Læreren er ansvarlig for kurset er ansvarlig for adgangskontrol, brug af udstyr og bevarelse af udstyr, der anvendes i de praktiske aktiviteter.

Den Fysioterapi løbet af UNIG under undervisningspraksis udviklet i disciplinerne bruger følgende undervisningslaboratorierne:

  • Tværfaglige Laboratory I;
  • Tværfaglig Laboratory II;
  • Eletrofototermoterapia Laboratory;
  • Fysiologi Laboratory, måling og evaluering.

fagtidsskrifter

Den fysioterapi kursus - Bachelor of UNIG - Campus Nova Iguaçu har over 20 underskrifter / professionelle tidsskrifter adgang, indeks og strøm, på tryk eller næsten fordelt blandt de vigtigste områder af kurset, de fleste af dem med opdaterede samling relativ de sidste tre år, i tilstrækkelig grad opfylder programmer i alle læseplaner komponenter og kravene fra kurset.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 1 flere kurser fra Universidade Iguaçu (UNIG) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
10 - 10 semestre
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020