Grad I Ernæring Og Holistisk Wellness

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Grad I Ernæring Og Holistisk Wellness

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Denne beskrivelse svarer til det program undervises her i Mexico City Campus.

Han er specialist inden for ernæring, motion, adfærd ledelse og passende vaner i sundhed og sygdom, der handler med etik og humanistisk professionel.

Tendenserne af ændringen i den demografiske struktur advare os til at være opmærksomme på at skabe en bevidsthed om konsekvenserne af menneskelige aktiviteter på livskvaliteten for individer og samfund at fremme en omfattende udvikling af den enkelte.

Programmet Bachelor i ernæring og Integrativ Wellness (LNB) ITESM profesionista danner eksperter inden for ernæring, motion og fremme og forbedring af den integrerede gode for den enkelte til at forberede befolkningen til at tilpasse sig ændringer i den demografiske struktur og fremme deres udvikling.

Dannelsen af ​​Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB), tilbyder fremragende funktioner ved samtidig udøvelse af teoretiske og praktiske aktiviteter inden for Motion og Wellness, forskning, klinisk ernæring, fødevarer og ernæring Services i Fællesskabet. Det giver de studerende mulighed for at interagere og internationale ophold i tværfaglige grupper af sundhedsområdet. Denne forberedelse kan du forstå den epidemiologiske transition, der opstår i vores land, og giver mulighed for at designe og gennemføre relevante protokoller ernæring intervention i områder som food service, fødevareindustrien og sundhedspolitikker offentlige.

Beskrivelse af de særlige kendetegn ved kandidatgrad i Ernæring og Integrativ Wellness. (Hvem er det?).

Den Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB) er en professionel involveret i forebyggelse, diagnosticering og behandling af problemer i forbindelse med sundhed. Det er en leder inden for ernæring fagfolk, der har ekspertise på området tager sigte på at fremme og forbedre sundheden gennem fysisk, psykisk og social velvære.

Hvad er ansvar kandidatgrad i ernæring og Wellness?

Den Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB) er en professionel stand til at: - Diagnosticere betingelser ernæringsmæssige, fysiske og velvære af enkeltpersoner og samfundet.

  • Formulere ernæring interventionsprogrammer, motion og adfærdspåvirkning grupper på lokalt, regionalt og nationalt plan.
  • Analysere, hvordan de økonomiske, sociale og kulturelle forhold i relation til ernæring og fysisk aktivitet determinanter for sundhed og sygdom, og for at forstå betydningen af ​​de enkelte faktorer i genrejsningsproces sygdom.
  • Definer programmer og aktioner til fremme af sundhed og sygdomsforebyggelse, sundhed og indgå i tværfaglige teams.

Hvor du kan arbejde en kandidatgrad i Ernæring og Wellness?

Den Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB) er en ekspert på området for ernæring professionelle, motion, fremme sund adfærd og vaner, samt trivsel, i stand til at udføre på følgende forretningsområder: - Kliniske og offentlige og private sygehuse - Sundhedssektoren Institutioner - akademiske institutioner - sportsklubber og fitnesscentre - kan arbejde selvstændigt og konsulentvirksomheder produkter og tjenester (fødevareindustrien, ernæring, fødevare tjenester) - Forretninger - Sygepleje - Pleje - food service af enhver art (restauranter, sundhedspleje, industrielle kantiner) - statslige eller private institutioner, der arbejder i forebyggende programmer - forskningsinstitutter og folkesundhed

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
13 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen