Read the Official Description

Mål og kompetencer

  • Kendskab til mad fra produktion, gennem sin industriel forarbejdning, vurdere den kvalitative og ernæringsmæssigt under kvalitet synspunkt, fødevaresikkerhed og næringsværdi i forhold til forskellige brugerbehov;
  • Etablere to-vejs forholdet mellem produktion og forbrug af fødevarer i et perspektiv forbedring / diversificering af fødevareproduktionen og ernæringsmæssige forhold i befolkningen.

Karriere

  • Fødevarer og ernæringsmæssige uddannelse;
  • Superior Quality Control tekniker;
  • Mad management (børnehaver, kantiner, 3. alder boliger, restauranter, etc.);
  • Uddannelse for fødevareforbrug;
  • Agroindustri fremstilling;
  • Industries Food Biotechnology;
  • Laboratorieanalyse;
  • Virksomheder / institutioner fødevarer af høj kvalitet;
  • Uddannelse virksomheder (Agro-husdyr, Manufacturing, analyselaboratorier, rådgivning);
  • F & U-aktiviteter;
  • Uddannelse;
  • Consulting.
Program taught in:
Portuguese (Portugal)

See 1 more programs offered by Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV) »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
1,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date