HVAD GØR amerikanske ANDERLEDES?

1. Fokus på patientpleje

Apoteket grad vi tilbyder på CEU-UCH er fokuseret på pleje management i alle områder af farmaci (i apoteker, sygehuse mv). Der er to vigtige ting, der gør vores grad anderledes: - Vores kursus er blevet struktureret og udviklet, således at alle fag har fokus på patientpleje.

  • Den Apotek Practice Classroom er en idé, der er blevet pioner i Spanien og er et klasseværelse, der kopierer en reel Apotek. Det er et område, udformet således, at eleverne kan øve interagere med virkelige patienter og lære at håndtere forskellige medikamenter. Studerende vil arbejde i dette rum fra det første år.

2. Fokus på beskæftigelsesegnethed

Du vil få mulighed for at gøre, sammen med din uddannelse, en gratis kvalifikation i Pharmacy Management og Marketing, der vil supplere din uddannelse og forbedre din beskæftigelsesegnethed. Du vil forbedre dine færdigheder i økonomisk og strategi management, lagerstyring og din viden om marketing værktøjer, der kan anvendes på apoteket.

HVAD SKAL jeg lære?

Du vil lære at være involveret i patientpleje og hvordan man kan forbedre livskvaliteten for patienterne, gennem samarbejde med andre sundhedsprofessionelle. For at gøre dette, vil du få nye "holdninger, adfærd, forpligtelser, bekymringer, etiske værdier, roller, færdigheder, ansvar og evner" for at forbedre sundheden for patienter, som fastsat af WHO (World Health Organisation) i 1993.

Http://www.uchceu.com/en/studies/degree/pharmacy Veterinary

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra University CEU - Cardenal Herrera »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
5 år
Fuldtid
Price
12,860 EUR
Inkluderer Hospitality pakke
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date