Grad i fysioterapi

Generelt

Program beskrivelse

Fysioterapi er en videnskab, der beskæftiger sig med studiet af menneskelig bevægelse i alle dens former og potentiale. Fysioterapeuten har nu rigelig jobmuligheder på hospitaler, klinikker, sundhedscentre og stationer, sportshold og rehabiliteringscentre. Oprettet i 1976, har i løbet af Fysioterapi, UNIMEP blevet påpeget af fagpressen som en af ​​de bedste i landet. Dette er primært på grund af kvaliteten af ​​dens innovative læseplaner, opfylde de nyeste nationale retningslinjer og markedskrav, såvel som dens hår praktikophold, integration med kandidatuddannelsen i Fysioterapi og dets infrastruktur.

Varighed5 år i dagtimerne eller natten

Månedlig investering

Dag: R $ 1,526.00 Nat: R $ 1,526.00 ** Værdi for indtastning i 1. halvår 2016.

Hvorfor studere i Unimep?

Blandt de bedste i Brasilien

90% af de kurser blandt de bedste i Student Guide. 5. bedste blandt de særlige SP indre af Folha University Ranking (RUF) Kategori Marked rating.

International udveksling

Reel mulighed for international udveksling gennem aftaler med universiteter i 25 lande og Videnskab uden Grænser program, den føderale regering.

Integration på arbejdsmarkedet

Praktik muligheder og integration på arbejdsmarkedet ved Unimep Stadier af Central- og partnerskaber med offentlige og private virksomheder.

Økonomisk støtte

Den Unimep har omfattende politik økonomisk støtte, som Fies, ProUni, tilskud og aftaler med partnerinstitutioner.

Senest opdateret Jan 2016

Om skolen

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Er ... Læs mere

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Ernst Mahle". Minimer