Grad i medicin

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Præsentation

Den medicinske skole FASM har til formål at danne praktiserende læger humaniseret, opdateret, globaliseret og kyndige af de bedste videnskabelige beviser.

Har grundlagt sin uddannelse i værdierne af institutionernes Santa Marcelina, der har respekt for andre, gæstfrihed, højtydende og kritisk læring som uundværlige features professionel og menneskelig dannelse.

Kurset har en modulær, seks måneder læseplan, der dækker de formelle discipliner, der er nødvendige for at gennemføre lægeuddannelsen, plus innovationer læseplanerne fokuseret på Health Management, Introduktion til videnskabelig forskning, Evidence Based Medicin og læseplaner integration af læger af glæde, styrke humanisere ansigt af forslaget undervisning. Den studerende har siden første halvdel kontakt med lokalsamfundet, hvor FASM indsættes gennem disciplinen Family Medicine og Fællesskabet, der fremmer deres integration til Fællesskabet. Deltage aktivt i forebyggelses- og fremme inden for sundhed højere incidens og prævalens af tilstande som diabetes, forhøjet blodtryk, fedme, blandt andre, vække nysgerrighed i at søge løsninger på de "problemer" fundet.

Kurset anvender den hybride model, med traditionelle øjeblikke forbundet med Curriculum, i hvilket tilfælde er målet at bringe begivenheder dag-til-dag, der kan løses med indhold præsenteres i klasseværelset for at gøre den studerende klar over betydningen at få at vide og foreslå løsninger fra den erhvervede viden.

Differentialer

Den Medical School Santa Marcelina har sådan en stor forskel for deres oprindelse, baseret på opfattelsen af ​​det medicinske samfund og lærere i den institution, der over tid har vist behovet for at give medicinsk uddannelse med holistisk syn på patienten, der fokuserer på forebyggelse og fremme af sundhed.

  • Godkendt kursus med maksimal score for MEC
  • Fakultet i institutionen, for det meste lærere og læger med stor erfaring i undervisning, vejledning og forskning
  • Træningslejr i den største General Hospital i den østlige side af byen São Paulo, Santa Marcelina Hospital, med 706 senge stand til at se en anslået befolkning på 2.500.000 indbyggere, de forskellige medicinske specialer og 45 medicinske residency-programmer og faglig udvikling
  • En af de største sundhedsprogrammer af Brasiliens familie
  • Undervisning struktur med laboratorier og klasseværelser er udstyret
  • Opgraderet undervisning model, der bygger på principperne for en blandet metode Aktiv learning system
  • Performance i opsøgende aktiviteter med tværfaglig tilgang og tidlig kontakt studerende med samfundet og i hele deres uddannelse

Arbejdsmarked

Ud over at give en eklektisk uddannelse, hvilket vil gøre det muligt i fremtiden udgang for at forbedre i forskellige grene af medicin, FASM har aksen af ​​den medicinske generalist udsigt.

Selv med eksistensen af ​​et vigtigt netværk installeret i dag tjenester er klart synlig i hverdagen social bistand manglen på kvalificerede læger til at arbejde og handle i en anden virkelighed præsenteret i de centrale knudepunkter i store byer. I Study Group Management og Personale Recovery anslås, at omkring 50% af stillingerne tilbydes læger i Primary Care Health ikke er opfyldt. I Family Health Program satsen når op på 30% i den østlige ende af byen.

Vigtigheden af ​​at indtaste kurser for at handle i denne virkelighed afslører sig som et stærkt redskab til at kvalificere og omfatter fagfolk i området, der er fortrolige med de lokale regionale sundhed situation, da den geografiske fordeling af pædagogiske værktøjer ikke favorisere OMRÅDER mere ekstreme.

Ud fra dette perspektiv er det garanteret beskæftigelse for unge akademikere i regionen og dens større faglig identitet med locoregional karakteristika, hvilket afspejler en sociale konsekvenser af Primary Health Care, ud over at opfylde de Acceleration Program for udvikling af sektoren, foreslået af Sundhedsministeriet .

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A FASM concretiza sua missão formando profissionais competentes para o desenvolvimento de atividades científicas, tecnológicas, artísticas, culturais, políticas e sociais.

A FASM concretiza sua missão formando profissionais competentes para o desenvolvimento de atividades científicas, tecnológicas, artísticas, culturais, políticas e sociais. Minimer
Sao Paulo , Sao Paulo + 1 Mere Mindre