Grad i medicin

Generelt

Program beskrivelse

I løbet

Den strukturelle og didaktiske organisering af kurset Bachelor medicin er baseret på en innovativ læseplan med afdelinger, hvor relaterede discipliner er grupperet til at optimere undervisning og undgår bureaukratiske og finansielle udskejelser og gigantismos og administration baseret på fortjeneste og toggle kommandoen. Sådanne fortilfælde ordning i Brasilien i 1963 blev efterfulgt af den anden, efter at lov af direktiver og baser for Uddannelse 1968. Studieordningen er fokuseret på uddannelse af praktiserende læger, humanist, kritisk og reflekterende udsigt.

Ved afslutningen af ​​praktikken i de sidste to måneder, studerende på sjette år gør Valgfag Stage ved at vælge et af de områder i Medicine (Surgery Clinic Pediatrics og Obstetrik og Gynækologi) for at forbedre deres uddannelse. Ved afslutningen af ​​kurset Undergraduate medicin, lægen er uddannet fra fakultetet vil fuldføre generalist uddannelse, kvalificeret til at udøve lægegerning og sundhedspleje, baseret på videnskabelig stringens, intellektuelle og styret af strenge etiske principper.

Stand til at kende og handle på problemer og situationer med sundhed og sygdom, den mest udbredte af den epidemiologiske profil, identificere de biopsykosociale dimensioner af determinanter agenter. Stand til at handle med en følelse af socialt ansvar og engagement til statsborgerskab, fremme den generelle sundhed i mennesket. Hvis det nydannede opt for specialisering, kan gøre medicinsk ophold på Teaching Hospital i Santa Casa de São Paulo, eller med andre hospitaler, færdiggøre deres faglige uddannelse. Hvis du har akademiske kald, kan deltage i Graduate kurser i Mesterens niveauer (Akademiske & Professional), ph.d. og / eller Post-Doktorgrad i følgende områder af viden:

  • Sundhedsvidenskabelige Fakultet
  • Forskning i Kirurgi
  • Folkesundhed - Master Professional
  • Sundhed menneskelig kommunikation

Vestibulære 2016

For at deltage i kurset Undergraduate medicin, er det nødvendigt Fakultet Medical Sciences i Santa Casa de São Paulo til at betale optagelsesprøve arrangeret af Institut til universitetet optagelsesprøve (Fuvest). De får tilbudt 120 ledige stillinger årligt.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A Irmandade da Santa Casa de Misericórdia de São Paulo é uma instituição multissecular, de origem portuguesa, que se dedica, desde o século XVI, à assistência aos órfãos, idosos, pobres e doentes. ... Læs mere

A Irmandade da Santa Casa de Misericórdia de São Paulo é uma instituição multissecular, de origem portuguesa, que se dedica, desde o século XVI, à assistência aos órfãos, idosos, pobres e doentes. Minimer