Read the Official Description

Kurset

Den bacheloruddannelse i sygepleje UNIMAR har været i drift siden 1989 og er anerkendt af en udtalelse fra Federal Board of Education nr 27/93, og Ordinance nr 472 af 15 Marts 1993. 80 studerende om året tilbydes natten. Steder er besat af studerende i stort tal fra andre byer, kendere af deres tradition. Undervisningen i Nursing Kursus projektet blev konstrueret baseret på mission, vision og værdier fra University of Marilia. Fra disse lokaler Pædagogisk projekt af kurset etablerer sin mission søger uadskillelige undervisning, forskning og udvidelse. Integrationen mellem undervisning og service, retten til sundhed og kampen for at bygge en ny pleje model, styret af principperne om SUS, relateret til egenkapital og omfattende pleje for sundheden for mennesker og samfund. Den UNIMAR Sygepleje Kursus producerer og underviser integreret videnskab til samfundet, med akslen i sundhedsvæsenet.

Career

Håndtere de skarpe videnskabelige og teknologiske fremskridt i vor tid, optræder hurtige ændringer i alle dele af samfundet. Med ammende ikke kunne være anderledes. I øjeblikket sygeplejersken er opmærksom på en kamp mod nye horisonter for nye resultater i alle niveauer: videnskabelige, politiske, økonomiske, kulturelle og sociale. Sygepleje i dag er et sundheds område, der beskæftiger sig med diagnosticering af sundhedsmæssige behov, recept, gennemførelse, evaluering og justering af sygepleje, altid virker på manden (familie og samfund), og på økosystemet, så at fremme, bevare og genoprette sundhed. Sygeplejersker skal være godt uddannet generalist, kritisk og reflekterende kapacitet til at kende og handle på problemer / situationer mest udbredte sundheds-sygdom i den nationale epidemiologiske profil med vægt på deres område af drift, identificere de bio-psyko-sociale dimensioner af dens determinanter.

Rejser infrastruktur:

Vi mener, at infrastrukturen er afgørende for ethvert punkt af forløbet. Vores studerende fra begyndelsen af ​​kurset udvikler aktiviteter i forskellige indstillinger: Practices Laboratory hvor han begyndte - uddannelse af sygepleje praksis i dette scenario, vi har: 1 operationsstuen, 1 Ward, 1 ER, 1ambulatorio, 1 ESF, 1 husstand, 1 bibliotek og selvstudium Box, med edb mannequiner, der repræsenterer den menneskelige krop systemer, hele installationen tillader kontakt mellem studerende med erhvervet under kontrollerede og beskyttede scenarier, som sikrer større sikkerhed og dygtighed med patienten fremtid. Vi har også laboratorier: Anatomi Laboratory, mikroskopi, biokemi, datalogi, ernæring, blandt andre. For at udføre Overvåget Praktik har vi flere scenarier: Universitetshospital specielle klinik og aftaler med Maternity Milk Drop, Spiritist Hospital Marilia, Human Milk Bank of Marilia, UBS og ESF og Alderdomshjem i byen Marilia. Med hensyn til samling af bøger i dag har 56,713 titler, EBSCO database, Sciru blandt andet baser. Wireles netværk i hele campus.

Særlige kendetegn materialer (Laboratories særlige faciliteter, udstyr og materialer)

Faciliteter:

University of Marilia - UNIMAR tilbyder uddannelsesmæssige tjenester som følger:

  • klasseværelser, labs, toiletter og andre områder til undervisningsformål;
  • Bibliotek;
  • Områder for sport praksis (domstole og fodboldbaner);
  • Parkering: for lærere, medarbejdere og studerende;
  • Levende og rekreative områder.

Information

Autorizativo handling: Programmet anerkendes siden 1993

Professionel: Sygeplejerske

Periode: Natlige

Varighed: 10 semestre

Gebyr: 1005,75

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
10 semestre
Fuldtid
Price
1,005 BRL
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date