Grad i Apotek

Generelt

Program beskrivelse

Pharmacy-fakultetet blev oprettet i 1966. Fakultetet forbereder eleverne til en karriere i apoteket med en grundig forståelse af stoffer og sygdomme. Læreplanen fremmer interaktion mellem apotekere og andre sundhedspersonale. Apotekets læseplan tilbyder et professionelt femårigt program, der fører til en farmaceutisk grad.


Undervisningsmetode

Apoteket undervises i semestre, hver af dem slutter i eksamen eller projektpræsentationer. Studier består af forelæsninger (30 procent af studieplanen) og seminarer / praktiske sessioner, som er de vigtigste undervisningsformer og udgør 70 procent af hele studieordningen. Hvert kursus omfatter foredrag, seminarer, laboratoriearbejde, mindre gruppearbejde, øvelsesbaserede aktiviteter og opgaver. Ved hjælp af kroppens systemmodel som en integreret kontekst for undervisning er læseplanen designet til at nedbryde barrierer mellem discipliner og hjælpe eleverne med at lære mere effektivt. Undervisningen er integreret, hvilket letter elevernes eksponering for grundlæggende og anvendt videnskab og faglig praksis inden for patientpleje. Dette vil blive understøttet af et stigende fokus på praksisrelateret læring, som det fremgår af placeringer og intern simulationsbaseret læring, samt yderligere praktikoplevelse, der leveres internt.

47582_Screen_Shot_2016-08-01_at_13.04.58.png

Studieordningen består af 4 blokke af discipliner: humaniora og socioøkonomiske videnskaber, naturvidenskab, medicinbiologiske, faglige og specialdiscipliner. Kursuseksamenerne kan få den grundlæggende specialitet, der har gennemgået en praktikophold (primært et års studie) i følgende specialiteter:

Farmaceutisk Administration og Økonomi, Farmaceutisk Teknologi, Farmaceutisk Kemi og Pharmacognosy eller i fuld-time eller korrespondance Postgraduate kursus.

Uddannelsens fagområde omfatter effektiv administrativ og produktiv aktivitet: i farmaceutiske institutioner og virksomheder, i centrene for kvalitetskontrol af lægemidler (kontrol- og analyselaboratorier), i toksikologiske og biokemiske laboratorier, hos medicinalvirksomheder, i forskning institutter mv.


Varighed af undersøgelsen

5 år


To indtag

september


Indgangsniveau

A-niveau (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Videregående Skolecertifikat, Senior Secondary Education Certificate, National Senior Certificate, Matriculation.


KSMU kandidater tildeles ph.d.-graden.


Indkvartering tilbydes i nærheden student Hostel. Overkommelige Undervisningsgebyr.

Studieliv

KSMU giver eleverne en verdensklasse uddannelse i et miljø fyldt med nye muligheder og ideer, som vil hjælpe med til at forme din fremtid. At lære nye færdigheder, møde nye og interessante mennesker; gøre venner til livet; Disse er alle en normal del af universitetets oplevelse, og KSMU er ingen undtagelse.

Med over 5.500 studerende, der studerer ved KSMU (over 1.200 er internationale studerende), er campus et travlt aktivitetsaktivitet og en rigtig smeltedigel af multikulturelt samarbejde. Fra sportsbegivenheder, til kunst, er Kursk et center for innovation og kultur som ingen andre.

Vores elever er involveret i en række aktiviteter lige fra sport til kunst, sociale og andre intellektuelle forfølgelser og berigende aktiviteter. Campuslivet på KSMU har noget at tilbyde alle, uanset hvad du interesserer dig for.

Der er mange måder, hvorpå du kan møde nye venner her på KSMU for eksempel ved at slutte sig til et af de mange pulserende studentersamfund eller skabe din egen! Vores store og mangfoldige studenter samfund skaber et meget interessant miljø at socialisere, lære nye færdigheder og møde nye mennesker!

Du vil også have mulighed for at besøge lokale historiske seværdigheder for at besøge og udforske med dine nye venner og lære mere om russisk kultur og historie. Du kan tilbringe timer på de lokale caféer, butikker og museer eller tage en tur gennem en af ​​de smukke parker i nærheden.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Læs mere

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Minimer
Rusland Online