HD i avanceret sygepleje

University of Technology Sydney

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

HD i avanceret sygepleje

University of Technology Sydney

Dette kursus er designet, så de studerende kan skræddersy deres emnevalg for at opfylde deres individuelle behov. Den viden, færdigheder og ekspertise opnået give de studerende mulighed for at forbedre kvaliteten af ​​pleje til patienter og deres familier. Studerende udvikler færdigheder til at bidrage aktivt til den faglige udvikling af andre og bruge beviser til at træffe informerede beslutninger om sygeplejepraksis. Højt respekteret af både arbejdsgivere og klinikere, dette kursus udvikler en bred vifte af karrieremuligheder.

Studerende udvikle graduate attributter såsom lederskab; kritisk tænkning; ansvarlighed; kommunikation; faglige kvalifikationer passer til deres rolle; og oprindelige kulturelle respekt. Disse egenskaber er udviklet med centrale eksterne interessenter, industri rådgivere, kliniske samarbejdspartnere, arbejdsgivere og klinikere. Kurset udvikler en elevs karriere som kliniker, leder eller pædagog ved at udvide, forbedre og opbygge tillid til de eksisterende kompetencer ud over at give akademisk erfaring og kvalifikationer.

Karriere muligheder omfatter lederstillinger i avancerede roller, fx klinisk, kronisk og kompleks pleje (ældning og palliation), primær sundhedspleje, uddannelse, ledelse, forskning, klinisk sygeplejerske specialist eller konsulent, sygepleje management, kompleks sagsbehandling, sygeplejerskeuddannelsen, og alderen pleje.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
16,005 AUD
i AUD pr 24cp semester
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australien - Sydney, New South Wales
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen