Brighton College 's Associate Degree i Health Services Management program er designet til at forberede eleverne med den akademiske viden og nødvendige færdigheder til at trives i entry-level positioner i sundhedssektoren miljø. Associate Degree i Health Services Management program indeholder også en omfattende generel uddannelsesplan for at forberede eleverne på fremtidige karrieremuligheder.

Hvad skal jeg studere?


I vores Associate Degree i Health Services Management program vil du få kernekompetence og udvikle færdigheder i følgende:/>

 • Medical Office Procedures
 • Anatomi og fysiologi
 • Kodningsprocedurer
 • Principper for ledelse
 • Regnskab
 • Human Resource Management
 • Medicinsk transkription
 • Medicinsk terminologi
 • Interpersonel kommunikation

Jobassistance


Vi forstår at det er det ultimative mål at finde en stilling efter at have gennemført din Health Services Management-grad. Vi hjælper dig med at opbygge dit CV og følgebrev. Vores medarbejdere er dedikeret til at hjælpe dig i din jobsøgning./>

Kursusoversigt


En karriere som Health Services Manager!/>

Vores Associate Degree i Health Services Management program blev designet med dig i tankerne. Du kan gennemgå lektioner så mange gange som du vil, styrke materialet, indtil du har en solid forståelse af det.

Når du har tilmeldt dig, kan du komme i gang rigtigt! Kurser frigives en efter en for at sikre, at du opretholder oplysningerne korrekt.

Hvilke kurser er i Associate Degree i Health Services Management program?

Følgende kurser er inkluderet i Associate Degree i Health Services Management program. Kurser frigives en ad gangen for at maksimere læring. Associate Degree i Health Services Management program har i alt 60 kredit timer. Hvert kursus skal udfyldes om 8 uger.

Kursus id


Karrieremuligheder/>


Beskæftigelse af ledere i sundhedssektoren og sundhedsvæsenet forventes at vokse 17 procent fra 2014 til 2024, meget hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Da den store babybom befolkning aldres og folk forbliver aktive senere i livet, bør sundhedssektoren som helhed se en stigning i efterspørgslen efter lægehjælp./>

Beskæftigelsen forventes at vokse i sundhedspraktiseringscentre. Mange tjenester, der tidligere blev leveret på hospitaler, skifter til disse indstillinger, især som medicinske teknologier forbedres. Efterspørgslen efter medicinsk gruppe praksis ledelse forventes at vokse som medicinsk gruppe praksis bliver større og mere kompleks.


Ansættelses muligheder/>

Du kan finde sundhedsvæsenets ledelsesmuligheder i følgende indstillinger:

 • Hospitaler
 • Lægerkontorer
 • Transskriptionsservice kontorer
 • Klinikker
 • Regeringens medicinske faciliteter
 • Forsikringsselskaber
 • Sundhedsvedligeholdelsesorganisationer (HMO's)
 • Plejehjem
 • Hjem sundhedsydelser
 • Kræftregistratorer
 • Kodning / fakturering organisationer


Indtjening*/>

Ifølge det amerikanske arbejdsministerium var den gennemsnitlige årsløn for ledere for læger og sundhedsvæsener 94.500 $ i maj 2015. Median lønnen er lønnen, hvor halvdelen af ​​arbejderne i et erhverv tjente mere end dette beløb og halvdelen tjente mindre. Den laveste 10 procent tjente mindre end $ 56.230, og de højeste 10 procent tjente mere end $ 165.380. Bemærk: Disse oplysninger er baseret på dem, der har en bachelorgrad eller højere i sundhedsvæsenets ledelse.

* Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Arbejdsgrænsehåndbog, Udgave 2016-17, Medicinske og Sundhedsvæsenets ledere, på internettet på https://www.bls.gov/ooh/management/medical-and-health- services-managers.htm (besøgt marts 03, 2017).

Undervisning

Den samlede pris for Brighton College Associate Degree i Health Services Management-programmet er $ 10.950.

Samlet undervisning


Betalingsplaner/>

Fuld betalingsplan: Betales fuldt ud til en samlet programpris på $ 10.450. Spar $ 500!

Privat studielån: Finansier din uddannelse med lave nedbetalinger og tilpassede vilkår!

Alle akademiske og finansielle forpligtelser til skolen skal ske inden udgivelsen af ​​afsluttende transkripsioner og eksamensbeviser.


Finansiel bistand/>

Programmerne på Brighton College er godkendt til fordel for veteranerne. Brighton College arbejder også med mange arbejdsgivernes uddannelsesgodtgørelsesprogrammer samt forskellige arbejdsstyrksudvikling og erhvervsrehabiliteringsprogrammer. For at finde ud af, om du kvalificerer dig til disse programmer, skal du ringe til vores kontor på 1.800.354.1254 for mere information.

Karriereydelser

Brighton College er dedikeret til at hjælpe dig med din jobsøgning. Du har adgang til Brightons online karrierecenter, mens du gennemfører din karriereuddannelse. Karrierecentret er designet til at hjælpe dig med at finde arbejde på dit valgte område.


Specialiseret karriere kursus/>

I dette kursus vil du lære vigtige færdigheder som netværk, karriereforvaltning og opbygning af interpersonelle relationer. Du vil også have hjælp til at skrive dit CV. Fokuset på dette kursus og dets lærebog er at hjælpe dig med at få et bedre arbejde og for at reducere den tid, du vil bruge på at gøre det. One-on-One Cover Letter Assistance

Du vil lære at bygge og designe en effektiv omslag og opfølgningsbreve og undersøge, hvordan man kan være effektiv i din kommunikation med din potentielle arbejdsgiver.


Interview forberedelse/>

Du vil lære interviewteknikker og tips om, hvordan du besvarer de oftest stillede spørgsmål.

Proctored eksamener


Alle associerede kandidatstuderende er forpligtet til at tage to eksaminerede eksamener gennem en online proctoring service, ProctorU, som krævet i specifikke kurser. Procourserede eksamener er åbenbog og kun kursusmateriale, kursusressourcer og personlige noter kan bruges. Studerende må muligvis ikke bruge Google eller andre online søgemuligheder for at finde svar under udførte eksamener. Et webkamera er påkrævet for at afslutte proctored tests. Overførselskreditter vil blive behandlet fra sag til sag, og alternative kurser vil blive etableret ved indskrivning som berettiget. For studerende, der ikke har adgang til et webcam, kan de checke med det lokale bibliotek, samfundscentre og rekreative centre for tilgængelighed. Aktiv tjeneste og udstationerede servicemedlemmer kan anmode om at udføre forsøg via en militæruddannelsesofficer eller testkontrolchef. Hvis det er nødvendigt, kan en proctored eksamen udføres personligt med en ikke-tilknyttet person som en administrator, bibliotekar, rådgiver eller personalepersonale. Prøveforløb i person kræver godkendelse fra Student Services Manager forud for eksamen./>

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Brighton College »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
10,950 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Brighton College Online Career Training