INTERNATIONAL AEGD + MASTERS GRADEPROGRAM

Generelt

Program beskrivelse

Postgraduate studerende, der er matrikuleret i udvalgte avancerede uddannelsesprogrammer inden for Kornberg, er berettigede til samtidig at gennemføre MS Oral Health Sciences-programmet. Dette inkluderer Kommissionen for Dental Akkreditering (CODA) akkrediteret 2-årig Advanced Education in General Dentistry (AEGD) program.

Krav til kandidatuddannelsen inkluderer yderligere kursuskreditter og afslutning af et selvstyret originalt akademisk forskningsprojekt, en systematisk gennemgang eller andet videnskabeligt arbejde, der er acceptabelt for den studerendes kandidatudvalg.

Studerende, der med succes gennemfører dette program, opnår en 2-årig avanceret uddannelse i almen tandplejecertifikat og en kandidatgrad i mundtlig sundhedsvidenskab.

Målene med dette program vil udvide den studerendes fundament for klinisk viden og erfaring i forbindelse med en forståelse af den videnskabelige metode på kandidatniveau.

 • Fungere som primærplejepersonale for patienter. Dette inkluderer levering af akut og tværfaglig omfattende oral sundhedspleje; tilvejebringelse af patientfokuseret pleje, der koordineres af den praktiserende læge og styring af sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende aktiviteter.
 • Planlæg og lever tværfaglig oral sundhedspleje til en bred vifte af patienter, herunder patienter med særlige behov. Disse individer med særlige behov inkluderer, men er ikke begrænset til, mennesker med udviklingshæmning, komplekse medicinske problemer og betydelige fysiske begrænsninger.
 • Administrer levering af oral sundhedspleje ved at anvende begreber til patient- og praksisstyring og kvalitetsforbedring, der er lydhøre over for et dynamisk sundhedsvæsen.
 • Funktionere effektivt og effektivt inden for tværfaglige sundhedsteams.
 • Anvend videnskabelige principper på læring og oral sundhedspleje. Dette inkluderer brug af kritisk tænkning, evidens eller resultatbaseret klinisk beslutningstagning og teknologibaserede informationssøgningssystemer.
 • Brug værdierne for professionel etik, livslang læring, patientcentreret pleje, tilpasningsevne og accept af kulturel mangfoldighed i professionel praksis.
 • Forstå samfundets mundtlige sundhedsbehov og engagere sig i samfundstjeneste.
 • Fremme viden og forståelse inden for det videnskabelige felt inden for mundtlig sundhedsvidenskab.
 • Udvikle "kliniske lærde" inden for tandpleje ved at tilbyde en adaptiv kandidatuddannelse på tværs af en række forskellige tanddiscipliner, der gælder for oral sundhed.
 • Giv oral sundhedspersonale mulighed for at opnå en dybere, mere fokuseret forståelse af deres respektive discipliner.
 • Giv uddannelse på kandidatniveau og erfaring i forskningsmetodologi og teknologi for bedre at kvalificere studerende til karriere inden for akademisk og / eller industriel mundtlig sundhedsaktivitet.
Senest opdateret Okt 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providin ... Læs mere

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providing compassionate, comprehensive, patient-centered, evidence-based and outcome-driven oral health care; engaging in research and scholarly activities; and serving the community. Minimer
Philadelphia