Integrativ neurovidenskab MScR

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Forskningsprofil

MSc ved Forskning i Integrativ Neurovidenskab er et etårigt fuldtidsforskningsprogram, der dækker alle niveauer af moderne neurovidenskab, hvilket gør det til et ideelt program for at forberede dig til en ph.d.

Vi omfatter molekylære, cellulære, systemer, regenerative, kognitive, kliniske og computational neuroscience. Vi giver dig også mulighed for at vælge din specialitet lige fra starten, så du kan forme din læring omkring dine interesser og karrieremål.

Programstruktur

Du starter med en undervist komponent i de første 12 uger og deltager i 'tema uger', der løber parallelt med valgfag.

Valgfagene foregår i løbet af de første 12 uger på to halve dage om ugen. Disse giver dig en dybere indsigt i koncepterne og metodologien inden for et specifikt interessefelt.

For din forskning kan du vælge ledige projekter eller kontakte hovedforskere fra mere end 120 grupper i Edinburgh Neuroscience-samfundet for at udvikle dit eget projekt, som kan variere fra psykologi til nanovidenskab.

Du kan beslutte at gøre to på hinanden følgende projekter for at få et stærkt overblik over forskningsområder eller gøre et længere projekt for at få en mere dybdegående laboratorieerfaring på et felt.

Eksempler på gennemførte projekter er:

 • Axon Initial Segment plasticity i en musemodel af Fragile X Syndrome (Peter Kind)
 • Kognitive og motoriske funktioner i neurodegenerative sygdomme (Thomas Bak)
 • Interaktion mellem amyloid-beta og tau til at forårsage kognitiv tilbagegang i en ny Alzheimers sygdommodel (Tara Spiers-Jones)
 • Rolle af primære cilia i udviklingen af stamceller under udvikling af cerebral cortex (Thomas Theil)

År 1

Obligatoriske kurser

Du skal tage disse kurser

 • Neuroimaging research for ph.d.-neuroscientists NEME11040 10 credits
 • Gennemgang af Neuroscience NEBM11011 10 credits
 • Effektive præsentationer LISC11051 0 point
 • Skrivning af videnskab LISC11053 0 point
 • Projektplanlægning og etik i videnskabelig forskning LISC11052 0 point
 • Præsentation af neurovidenskabsdata NEBM11005 20 point
 • Forskningsforslag (Neuroscience) NEBM11007 20 point
 • Forskningstræning (Neuroscience) NEBM11016 20 point
 • Kandidatafhandling (Neuroscience) Skal være bestået med 50% og taget i løbet af blok 5 (Sem 2) og ud over NEBM11002 80 point

Kursus muligheder

Vælg nøjagtigt 20 point af følgende kurser

Valgfri kursustilgængelighed afhænger af studerendes antal. Selvom ethvert forsøg bliver gjort på at tildele studerende til deres foretrukne valgfri kursusvalg, hvor efterspørgslen er stor, kan vi ikke garantere dette. Studerende skal tjekke kursusoplysninger for tidsplanoplysninger og placering, når kurser undervises på en række steder på tværs af universitetet.

Udvalgte kurser skal tages i løbet af semester 1

 • Neuralkredsløb NEBM11012 20 point
 • Neurodegeneration and Regeneration NEBM11013 20 credits
 • Neurodevelopmental Disorders NEBM11014 20 credits
 • Udviklingsmæssig neurobiologi NEBM11015 20 point
 • CMVM Scientific Academic Writing TPGR11004 0 point

Karrieremuligheder

Dette program er designet til at hjælpe dig med din forskningskarriere. Over 90% af de studerende på kandidatuddannelsen ved forskning i integreret neurovidenskab har positive næste destinationer, herunder ph.d., forskning eller kliniske karriereveje.

Adgangskrav

En UK 2: 1 æresbevisning grad, eller dens internationale ækvivalent, i biovidenskab (herunder neurovidenskab) eller en medicinsk, tandlæge eller veterinær grad.

Engelsk sprogkrav

Du skal demonstrere et niveau af engelsksproget kompetence på et niveau, der gør det muligt for dig at få succes med dine studier, uanset din nationalitet eller opholdsland.

Vi accepterer følgende engelsksprogede kvalifikationer i de specificerede kvaliteter:

 • IELTS Academic: i alt 6,5 (mindst 6,0 i hvert modul)
 • TOEFL-iBT: i alt 92 (mindst 20 i hvert modul)
 • PTE Academic: i alt 61 (mindst 56 i hver af de "kommunikative færdigheder" sektioner; "Aktivering af kvalifikationer" sektioner betragtes ikke)
 • CAE og CPE: i alt 176 (mindst 169 i hvert modul)
 • Trinity ISE: ISE II med sondringer i alle fire komponenter

Din engelsksprogede kvalifikation må ikke være mere end tre og et halvt år gammel fra startdatoen for det program, du ansøger om at studere, medmindre du bruger IELTS, TOEFL, PTE Academic eller Trinity ISE, i hvilket tilfælde det ikke må være mere end to år gammel.

Grad undervises og vurderes på engelsk

Vi accepterer også en bachelor- eller postgraduate-grad, der er blevet undervist og bedømt på engelsk i et flertal engelsktalende land, som defineret af UK Visaer og Immigration:

Vi accepterer også en grad, der er blevet undervist og vurderet på engelsk fra et universitet på vores liste over godkendte universiteter i ikke-flertal engelsktalende lande.

Hvis du ikke er statsborger i et flertal engelsktalende land, skal din grad ikke være mere end tre og et halvt år gammel i begyndelsen af dit studieprogram.

Academic Technology Approval Scheme

Hvis du ikke er en EU-, EØS- eller Schweizisk statsborger, kan du have brug for et godkendelsescertifikat for akademisk teknologi godkendelse for at studere dette program.

Gebyrer og omkostninger

Studieafgift: Kardiovaskulær biologi (MSc efter forskning)

Akademisk session Forside / EU Overseas / International Online fjernundervisning Yderligere programomkostninger
2019/0 £ 8300 £ 26.600 £ 3.000

Årligt studiegebyr

Studerende på fuldtids- og deltidsstudier på mere end et år skal være opmærksom på, at årlige studieafgifter er underlagt revision og typisk stiger med ca. 5% om året. Denne årlige forhøjelse bør tages i betragtning, når du ansøger om et program.

Stipendier og finansiering

Britiske statslige postgraduate lån

Hvis du bor i Storbritannien, kan du muligvis ansøge om et postgraduate lån fra en af Storbritanniens regeringer. Typen og størrelsen af den økonomiske støtte, du er berettiget til, afhænger af dit program, varigheden af dine studier og dit opholdsstatus. (Programmer, der studeres på deltidsbasis, er ikke berettigede.)

Hvordan man ansøger

Du skal indsende to referencer med din ansøgning.

Når du udfylder online-ansøgningsskemaet, behøver du ikke at udfylde et forskningsforslag. Du vælger dit første forskningsprojekt i starten af programmet. (Ignorer venligst alle automatisk genererede e-mails, der anmoder om disse oplysninger fra dig under ansøgningsprocessen.)

Du bliver formelt interviewet (personligt ved videokonferencer eller Skype).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Minimer