Kandidatgrad i innovation i ernæring, fødevaresikkerhed og teknologi
Universidade Santiago de Compostela
Nøgleinformation
Campus placering
Lugo, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish, Galicisk
Studieformat
På campus
Varighed
1 - 2 År
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 1.160 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Kandidatuddannelsen i Innovation i Ernæring, Fødevaresikkerhed og Teknologi ved University of Santiago de Compostela er en officiel uddannelse, med en varighed på 90 point, svarende til Science-området, som tilbyder de studerende en kvalitetsuddannelse af specialiseret karakter i Ernæring, Fødevareteknologi og -sikkerhed, der muliggør social reaktion på EU's krav i forhold til ernæringsforbedring og beskyttelse af forbrugernes sundhed og fødevaresikkerhed.
Professorerne involveret i masterinitiativet, der tilhører forskellige vidensområder, giver omfattende træning i de forskellige aspekter relateret til fødevarer, ernæring og fødekæden, hvilket vil muliggøre en tværfaglig uddannelse, rettet mod at fremme specialisering, dets inkorporering i virksomheder i fødevaresektoren, samt enhver officiel kontrolstruktur af offentlige forvaltninger og de forskellige organisationer, der er involveret i fødevarekæden. Ud over USC's egne lærerstab deltager de i det professionelle masterprogram i Havforskningsinstituttet (CSIC) og Galician Society of Endocrinology, Nutrition and Metabolism.
Denne master har til formål at uddanne kandidater med en videnskabelig orientering og en fremragende akademisk forberedelse, kvalificeret til at være højkvalitetslærere og forskere inden for rammerne af ernæring, teknologi og fødevaresikkerhed i bredeste forstand, og som kan fortsætte med deres ph.d.-studier, udvikle din egen branche eller samarbejde om innovation og udvikling inden for områder relateret til fødevare- og/eller fødevarevirksomheder.
På den anden side har graden til formål at bringe studerende tættere på arbejdsverdenen ved at udføre præ-professionelle praksisser i landbrugsfødevarevirksomheder. I denne forstand er inddragelsen af forretningsstrukturen meget vigtig, da det tæller med samarbejdet mellem adskillige virksomheder i sektoren såvel som alle dem, der er tilknyttet Madklyngen i Galicien.
Det opnåede uddannelsesniveau på kandidatuddannelsen kan også tjene som grundlag for at starte studierne frem til doktorgraden, som er kimen til de nye generationer af forskere i offentlige og private forskningsorganer, R+D+i-afdelinger i virksomheder, laboratorier, officielle kontrolcentre og, hvor det er relevant, kommende universitetsprofessorer inden for ernæring, bromatologi, fødevareteknologi og hygiejne.
Mål
De studerende, der derudover demonstrerer en systematisk forståelse og beherskelse af de relevante forskningsmetodologier inden for teknologi og fødevaresikkerhed af den seneste generation, som demonstrerer evnen til at udtænke, designe og implementere original forskning af høj kvalitet, der bidrager til udviklingen af viden i dette felt, vil de kunne opnå titlen som læge.
Programresultat
Basale evner
- Besidde og forstå viden, der giver grundlag eller mulighed for at være original i udvikling og/eller anvendelse af ideer, ofte i forskningssammenhæng
- At eleverne ved, hvordan de kan anvende den erhvervede viden og deres evne til at løse problemer i nye eller ukendte miljøer inden for bredere (eller tværfaglige) sammenhænge relateret til deres studieområde
- At eleverne er i stand til at integrere viden og se kompleksiteten i at formulere domme baseret på information, der, ufuldstændig eller begrænset, omfatter refleksioner over det sociale og etiske ansvar, der er knyttet til anvendelsen af deres viden og domme.
- At eleverne ved, hvordan de kommunikerer deres konklusioner og den viden og ultimative årsager, der understøtter dem til specialiserede og ikke-specialiserede målgrupper på en klar og utvetydig måde
- At eleverne besidder de læringskompetencer, der giver dem mulighed for at fortsætte med at studere på en måde, der i høj grad skal være selvstyret eller autonom.
Galleri
Karrieremuligheder
Professionelle afgange
Professorerne involveret i masterinitiativet, der tilhører forskellige vidensområder, giver omfattende træning i de forskellige aspekter relateret til fødevarer, ernæring og fødekæden, hvilket vil muliggøre en tværfaglig uddannelse, rettet mod at fremme specialisering, dets inkorporering i virksomheder i fødevaresektoren, samt enhver officiel kontrolstruktur af offentlige forvaltninger og de forskellige organisationer, der er involveret i fødevarekæden.
Det er beregnet til at uddanne kandidater med en videnskabelig orientering og fremragende akademisk forberedelse, kvalificeret til at være lærere og forskere af høj kvalitet inden for rammerne af Ernæring, Teknologi og Fødevaresikkerhed i bredeste forstand, og som kan fortsætte med deres ph.d.-studier, udvikle deres egen industri eller samarbejde om innovation og udvikling inden for områder relateret til fødevare- og/eller fødevarevirksomheder.
Det opnåede uddannelsesniveau på kandidatuddannelsen kan også tjene som grundlag for at starte studierne frem til doktorgraden. Doktorgraden er kimen til de nye generationer af forskere i offentlige og private forskningsorganer, IDI-afdelinger i virksomheder, laboratorier, officielle kontrolcentre og, hvor det er relevant, kommende universitetsprofessorer inden for ernæring, bromatologi og fødevareteknologi og hygiejne.