Kandidatuddannelsen i Veterinærforskning og Fødevarevidenskab og Teknologi

Generelt

Program beskrivelse

cirka

Vi tilbyder avanceret uddannelse inden for forskning inden for relevante aspekter inden for veterinær- og fødevarevidenskab.

Målrettet mod kandidater i Veterinær, Fødevarevidenskab og Teknologi og relaterede Biovidenskab (Agronomisk Teknologi, Biologi, Bioteknologi, Biokemi, Apotek osv.).

Hvad vi tilbyder dig

  • Specifik forskeruddannelse i Castilla y León.
  • Fakultet med omfattende forskningserfaring.
  • Integration i konsoliderede forskningsgrupper.
  • Optimale forskningsfaciliteter og udstyr til udvikling af praksis.

karrieremuligheder

* ID i fødevareindustrien.

* Forskning inden for medicin og dyrkirurgi.

* Forskning inden for dyresundhed og reproduktion.

* Forskning i drøvtyggereproduktion. Vi tilbyder avanceret uddannelse inden for forskning inden for relevante aspekter inden for veterinær- og fødevarevidenskab.

Adgang til Doktorgradsprogrammerne i "Anvendt Forskning i Sundhedsvidenskab" og "Veterinær- og Fødevarevidenskab" ved Universitetet i León.

kompetencer

Generelt eller Transversalt

  • At eleverne ved, hvordan man anvender den tilegnede viden og deres evne til at løse problemer i nye eller ukendte miljøer inden for bredere (eller tværfaglige) sammenhænge relateret til deres studieområde;
  • Disse studerende er i stand til at integrere viden og overholde kompleksiteten af formulering af domme baseret på oplysninger, der som ufuldstændige eller begrænsede omfatter refleksioner om sociale og etiske ansvar i forbindelse med anvendelsen af deres viden og vurderinger
  • At eleverne ved, hvordan de formidler deres konklusioner (og de viden og de ultimative grunde, der opretholder dem) til specialiserede og ikke-specialiserede målgrupper på en klar og utvetydig måde
  • At eleverne har de læringsevner, der giver dem mulighed for at fortsætte med at studere på en måde, der i vid udstrækning er selvstyret eller autonom.

Kvalitetsgaranti system

León Universitet efter retningslinjerne fra ENQUA (European Association for Quality Assurance), der fastlægger, hvilke europæiske kriterier og retningslinjer for intern kvalitetssikring i højere uddannelsesinstitutioner, har i årevis udviklet politikken og interne procedurer for institutionens kvalitetssikring med en forpligtelse til kvalitetskulturen gennem strategier for løbende forbedringer og udvikling af procedurer til tjeneste for institutionen, der giver mulighed for at involvere alle de samme agenter.

På denne måde har ULE fra ULE (ULE) udviklet et supportværktøj til registrering af titler med hovedformålet med at levere kvalitetsopgaver af centrene / afdelingerne / Institutter for ULE af et redskab til intern forvaltning af oplysninger, der letter koordineringen og den passende udvikling af OPFØLGNINGEN af de officielle titler på universitetet i Leon.

I værktøjet er de nødvendige oplysninger tilgængelige for at udføre:

  • Opfølgningsproces for de officielle grader både internt af ULE og eksternt i henhold til de kriterier, som agenturet fastsætter for kvaliteten af Universitetssystemet Castilla y León (ACSUCYL)
  • Institutionens beslutningstagning

Forskellige typer brugere er blevet bestemt for adgang til applikationen, baseret på den funktion, de udfører i overvågningsprocessen. På samme måde er det muligt at etablere forskellige niveauer af formidling af oplysningerne i ULE's officielle titler.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Minimer
León , Ponferrada + 1 Mere Mindre