Kursus i infektion, neurobiologi og genetik

Generelt

Program beskrivelse

Infektion, neurobiologi og Genetik

De separate kurser inkluderer foredrag, seminarer og praktisk laboratoriearbejde. Immunologi dækker tilrettelæggelsen og udviklingen af immunsystemet, dens aktivering ved stimulering, de forskellige effektor mekanismer involveret i de medfødte og adaptive immunrespons (cellulære og humorale immunitet), immunologisk hukommelse, tolerance mekanismer, transplantation immunologi, autoimmunitet overfølsomhed, immundefekter og de forsvarsmekanismer mod forskellige patogener. Den Bakteriel Fysiologi og patogenese Kurset vil fremhæve den spændende verden af bakterier. Det vil give indsigt i bakteriel mangfoldighed og nogle af deres karakteristiske levesteder. Det vil illustrere i molekylær detaljer de regulatoriske mekanismer mikrobiel tilpasning til disse forskellige miljøer. Det vil diskutere betydningen af ​​horisontal genoverførsel i bakteriel udvikling og erhvervelse af nye kodning potentiale, såsom antibiotikaresistens. Kurset vil præsentere den aktuelle viden om sygdomsfremkaldende mekanismer og den store sygdom, der forårsager bakterier, der bruger dem. Dette vil omfatte en forklaring på det molekylære niveau af forskellige patogene strategier såsom motilitet, biofilm, quorum sensing, sekretion systemer, toksiner, adhæsionsfaktorer og immune skatteunddragelse mekanismer. I lyset af udbredte antibiotikaresistens blandt førende bakterielle patogener, vil nye anti-bakteriel behandling og forebyggelse muligheder også blive behandlet. Den Neurobiologi Kurset giver den studerende udvidede viden om, hvordan nervesystemet er organiseret, og hvordan det fungerer for at ændre fysiologiske tilstand af neuronale kredsløb, som ligger til grund for dannelsen af ​​adfærd. Således er nervesystemet undersøgt ved molekylære, cellulære, systemer og adfærdsmæssige niveauer. Den Genetik Kurset har til formål at give viden om genetiske teori, metode og analyse. Genstand omfatter genetiske principper og de underliggende mekanismer på molekylært niveau såvel som på cellulært, organisme og befolkningstallet. Kurset vil give de studerende en overordnet forståelse af genom organisation, og hvordan genetiske ændringer på det molekylære niveau er i stand til at påvirke biologiske processer, og hvordan disse ændringer påvirker organismer, befolkninger og i sidste ende udvikling.

Generel information

30,0 ECTS

Periode: efterårssemesteret 2012, uger 36-03

Beliggenhed: Umeå

Sprog: English

Undersøgelse formular: Daytime, 100% tempo, Normale Studies

Udvalg: Akademiske kreditter


Berettigelse

  • Færdigheder i engelsk svarende til svensk gymnasial kursus engelsk B.
  • Tredive ECTS-point i kemi, med et minimum på 7,5 ECTS-point i biokemi; praktisk erfaring med laboratoriearbejde, svarende til mindst 5 ECTS-point; 45 ECTS-point i Biologi dækker klassiske genetik, cellebiologi, molekylærbiologi og fysiologi.

Kurser

  • Immunologi, 7,5 ECTS
  • Bakteriel Fysiologi og patogenese, 7,5 ECTS
  • Neurobiologi 7,5 ECTS
  • Genetik, 7,5 ECTSImmunologi


Kurset omfatter forelæsninger, seminarer og praktisk laboratoriearbejde. Den teoretiske del omfatter organisering og udvikling af immunsystemet, dens aktivering ved stimulering, de forskellige effektor mekanismer involveret i de medfødte og adaptive immunrespons (cellulære og humorale immunitet), immunologisk hukommelse, tolerance mekanismer, transplantation immunologi, autoimmunitet overfølsomhed, immundefekter, og forsvarsmekanismer mod forskellige patogener. Kurset omfatter også fortolkning af eksperimentelle primære data, og diskussion og præsentation af videnskabelig litteratur. Det praktiske arbejde omfatter immun relaterede teknikker såsom antistof baseret påvisningsmetoder. Alle dele af kurset undtagen forelæsninger er obligatoriske.


Bakteriel Fysiologi og patogenese


AMicroscopic bakterier er de mest udbredte og varierede livsformer på jorden. Med en kapacitet til at interagere med de fleste ting på planeten 'biologiske og inert "de er ansvarlige for at opretholde planetens sundhed og fremme en enorm mangfoldighed af livet. Mennesker, dyr og planter har alle både gavnlige og skadelige associationer til bakterier. Derfor er det ikke underligt, at mange år bakterier har tjent som modelsystemer til undersøgelse af grundlæggende fysiologiske processer. Faktisk har en stor del af vores nuværende viden om levende systemer havde store bidrag fra studiet af bakterier. Denne bakterie-centreret forskning fortsætter med at gavne forståelsen inden for områder af evolution, økologi, rekombinant DNA-teknologi, bioteknologi, landbrug og fødevareindustrien og den offentlige sundhed. Dette kursus har derfor til formål at fremhæve den spændende verden af ​​bakterier. Det vil give indsigt i bakteriel mangfoldighed og nogle af deres karakteristiske levesteder. Det vil illustrere i molekylær detaljer de regulatoriske mekanismer mikrobiel tilpasning til disse forskellige miljøer. Det vil diskutere betydningen af ​​horisontal genoverførsel i bakteriel udvikling og erhvervelse af nye kodning potentiale, såsom antibiotikaresistens. Selvom der kun repræsenterer en marginal brøkdel af den bakterielle fylogenetiske mangfoldighed, vil dette kursus det meste fokusere på de godt undersøgt bakterier humane patogener. Det vil derfor også præsentere den aktuelle viden om patogene mekanismer og alvorlig sygdom forårsager bakterier, der bruger dem. Dette vil omfatte en forklaring på det molekylære niveau af forskellige patogene strategier såsom motilitet, biofilm, quorum sensing, sekretion systemer, toksiner, adhæsionsfaktorer og immune skatteunddragelse mekanismer. I lyset af udbredte antibiotikaresistens blandt førende bakterielle patogener, vil nye anti-bakteriel behandling og forebyggelse muligheder også blive behandlet.Neurobiologi

Kurset giver den studerende udvidede viden om, hvordan nervesystemet er organiseret, og hvordan det fungerer for at ændre fysiologiske tilstand af neuronale kredsløb, som ligger til grund for dannelsen af ​​adfærd. Således er nervesystemet undersøgt ved molekylære, cellulære, systemer og adfærdsmæssige niveauer. En oversigt over metoder, der anvendes til at analysere neurale funktion er givet dvs analytiske redskaber genetik, molekylærbiologi, cellebiologi, elektrofysiologi og adfærdsbiologi. Kurset dækker følgende aspekter: grundlæggende neuroanatomi, nervecelle specialisering og funktion på det molekylære og cellulære niveau, neurale kredsløb dannelse, aktivitet-afhængig skift af synapser, sensoriske systemer inkl. kodning og behandling af sensorisk information og motorstyring.Genetik

Dette kursus har til formål at give viden om genetiske teori, metode og analyse. Genstand omfatter genetiske principper og de underliggende mekanismer på molekylært niveau såvel som på cellulært, organisme og befolkningstallet. Kurset vil give de studerende en overordnet forståelse af genom organisation, og hvordan genetiske ændringer på det molekylære niveau er i stand til at påvirke biologiske processer, og hvordan disse ændringer påvirker organismer, befolkninger og i sidste ende udvikling.

Oplysninger om gebyrer


Ansøgning og studieafgifter vil blive introduceret for borgere uden for EU / EØS og Schweiz, begyndende med efterårssemesteret 2011.


Studieafgift, første rate: SEK 67500
Samlet honorar: SEK 67500

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We constantly strive towards being one of Scandinavia and Europe's best environments for education, research and community engagement that meets the challenges of an ever-increasing global society.

We constantly strive towards being one of Scandinavia and Europe's best environments for education, research and community engagement that meets the challenges of an ever-increasing global society. Minimer