Populære Sundhed Kurser

Kurser i sundhedssektoren spænde en bred vifte af emner og tjene en lang række formål for forskellige elever. Nogle er designet til at give yderligere kvalifikationer og uddannelse for dem, der allerede arbejder i en sundhedsrelateret felt, mens andre kurser er beregnet til dem, der søger første gang træning, eller bruges til at bygge bro mellem de forskellige stadier af akademiske studier. Uanset årsagen, vil tage en sundheds kursus giver dem, der ønsker at arbejde i sundhedsvæsenet den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder. Sundhed kurser kan leveres i en række forskellige måder, og de studerende kan vælge fra fuld tid eller deltid undersøgelse, samt fra on-campus, online eller fjernundervisning kurser. Også weekendkurser, aftenkurser, sommerkurser og intensive kurser er tilgængelige inden for sundhedsvæsenet, der tilbyder undervisning på en fleksibel måde.Healthcare kurser dækker en bred vifte af emner, såsom sygepleje, tandpleje, ernæring, apotek, alternativ medicin, social omsorg, psykologi, ledelse sundhedspleje, og mange andre. Antallet af forskellige muligheder kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start med at tage et kig på nogle af de mest populære sundhed kurser, der er anført nedenfor, og kontakt universitetet indlæggelser direkte ved at udfylde online-formularen.

Nyligt tilføjede sundhedsplejekurser

Great Vibes Events: Sri Lanka

September 29, 2018
Velkommen til Great Vibes Events i Mirissa, i Sri Lanka den 26.. Januar - 2. i februar 2019. Vores ønske om dig er, at du efterlader din daglige rutine og bare bliver en naturlig rytme til din krop, sind og sjæl.

The University of Alabama at Birmingham

International Year One i Folkesundhed

September 13, 2018
International Year One i Folkesundhed vil forberede dig til at komme ind på næste semester af en bacheloruddannelse på The University of Alabama at Birmingham . Når du har gennemført Pathway programmet, er du garanteret at indtaste dit næste studieår. Denne overgang til universitetet fra et INTO-program kaldes progression.

George Mason University

Graduate Pathway i Health Systems Management

September 7, 2018
Studerende, der med succes gennemførte et INTO Mason Graduate Pathway program i Health Systems Management, er sikret progression til et Mason graduate grad program ved indgivelse af yderligere krævede ansøgningsmaterialer. Efter vellykket gennemførelse af et INTO Mason Pathway program og opfylder universitetets krav til kandidatoptagelse, kan du kom… [+]me ind i dit andet semester på kandidatstudiet ved George Mason University . Denne overgang fra et INTO Mason Pathway program til et universitetsuddannelsesprogram kaldes 'progression'. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et kursus i Health Studies?