Populære Sundhed Kurser

Kurser i sundhedssektoren spænde en bred vifte af emner og tjene en lang række formål for forskellige elever. Nogle er designet til at give yderligere kvalifikationer og uddannelse for dem, der allerede arbejder i en sundhedsrelateret felt, mens andre kurser er beregnet til dem, der søger første gang træning, eller bruges til at bygge bro mellem de forskellige stadier af akademiske studier. Uanset årsagen, vil tage en sundheds kursus giver dem, der ønsker at arbejde i sundhedsvæsenet den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder. Sundhed kurser kan leveres i en række forskellige måder, og de studerende kan vælge fra fuld tid eller deltid undersøgelse, samt fra on-campus, online eller fjernundervisning kurser. Også weekendkurser, aftenkurser, sommerkurser og intensive kurser er tilgængelige inden for sundhedsvæsenet, der tilbyder undervisning på en fleksibel måde.Healthcare kurser dækker en bred vifte af emner, såsom sygepleje, tandpleje, ernæring, apotek, alternativ medicin, social omsorg, psykologi, ledelse sundhedspleje, og mange andre. Antallet af forskellige muligheder kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start med at tage et kig på nogle af de mest populære sundhed kurser, der er anført nedenfor, og kontakt universitetet indlæggelser direkte ved at udfylde online-formularen.

Nyligt tilføjede sundhedsplejekurser

Gateway International College

Kursus: Anatomi og Fysiologi (Online)

December 7, 2018
Kurset dækker alle de anatomi og fysiologi, der kræves til niveau 2 og niveau 3 nationale erhvervsmæssige standarder (NOS) for skønhed, negle og holistisk terapi behandlinger.

Strauss-Levy & Co

Clinical Research Course med Cannabis-baserede lægemidler

November 30, 2018
Cannabis-baserede lægemidler er "nye skabninger" i den regulerende Savanna. Har du nogensinde overvejet deres unikke og ”banebrydende” udvikling Pathway , og hvordan dette adskiller sig fra andre lægemiddeludvikling Pathways ? Denne banebrydende vej er, hvad vores kursus handler om.

Care Hope College

Kursus: Patientplejeprogrammer (PCT)

December 7, 2018
Programmet er designet til at forberede eleverne til at blive patientpasningstekniker (PCT) i staten Florida. Efter afslutningen af ​​sygeplejerskeassistentprogrammet er eleverne berettiget til at indgive ansøgning til Florida State Board of Nursing for at tage Certified Nursing Assistant (CNA) undersøgelsen. En patientpleje tekniker skal blive en CN… [+]A at øve som en PCT. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et kursus i Health Studies?