close

Filtre

Se resultater

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.Afrika er et kontinent af 53 uafhængige lande, og en rig blanding af indfødte folk, kulturer, økonomier og histo… Læs mere

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.

Afrika er et kontinent af 53 uafhængige lande, og en rig blanding af indfødte folk, kulturer, økonomier og historie. Afrika er det næststørste kontinent i verden.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University Of Béjaïa
Béjaïa, Algeriet

Styret af det årlige kompenserende system organiseret i to sessioner: Normal juni-session og afhjælpningssession i september.

Styret af det årlige kompenserende system organiseret i to sessioner: Normal juni-session og afhjælpningssession i september. -
Kursus
Engelsk, Fransk
Sep 2021