close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Belgien tilbyder bachelorer programmer.

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerend… Læs mere

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Universiteter for bachelorgrad i Belgien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Belgien her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Institute of Tropical Medicine
Bruxelles, Belgien +1 Mere

Den postgraduate kursus i Tropemedicin og International Sundhed giver sundhedspersonale med en bred og tværfaglig uddannelse.

Den postgraduate kursus i Tropemedicin og International Sundhed giver sundhedspersonale med en bred og tværfaglig uddannelse. -
Kursus
Fuldtid
5 måneder
på universitet