close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Belgien tilbyder bachelorer programmer.

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du væ… Læs mere

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Antwerpen har et varieret og vellykket scene for videregående uddannelse. Gymnasier og flere universiteter har slået lejr i denne by begynder med University of Antwerpen, Plantin University College, Artesis University College og mange flere.

Universiteter for bachelorgrad i Belgien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Belgien her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Institute of Tropical Medicine
Bruxelles, Belgien +1 Mere

Den postgraduate kursus i Tropemedicin og International Sundhed giver sundhedspersonale med en bred og tværfaglig uddannelse.

Den postgraduate kursus i Tropemedicin og International Sundhed giver sundhedspersonale med en bred og tværfaglig uddannelse. -
Kursus
Fuldtid
5 måneder
på universitet