HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Chile tilbyder bachelorer programmer.

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Chile har den ældste uddannelsessystem i Sydamerika. Regeringen har altid delvist finansieret denne uddannelse, som gør det en af ​​de billigste studerendes liv. De førende universiteter er Universidad de Chile og Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Universiteter for bachelorgrad i Chile. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Chile her.

resultater fundet Filter

Santiago Januar Term - Sundhedsstudier

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
<
3 uger
Engelsk
Spansk
på universitet

Studer i udlandet i Santiago og få en unik indsigt i sundhedsområdet! Dette program er ideelt til studerende, der overvejer karrierer inden for sundhedsrelaterede områder, og ...

Læs mere

London - Sundhedspraksis og politik

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette program blev oprettet for at imødekomme de akademiske behov og interesser hos studerende med hovedvægt eller mindreårig inden for folkesundhed og studerende, der muligvi ...

Læs mere