Filter
Kursus
Spanien Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurserne tilbydes i mange forskellige kategorier. Nogle populære områder af interesse omfatter sprog, luftfart, økonomi, business undersøgelser, ledelse, kunst, teknik og indlæggelser tester forberedelse. Disse klasser kan hjælpe forøge job færdigheder eller føre til en ny karriere eller hobby.

Apotek er et studieområde, der involverer, hvordan lægemidler fremstilles, og hvordan de virker sammen med menneskekroppen. Patienter modtager receptpligtige lægemidler fra apotekere, der besvarer deres spørgsmål og sikrer, at kvalitets- og leveringsstandarder er opfyldt.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

5 Resultater i Farmaceutisk medicin, Spanien, Fjernundervisning

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Teknikerkurset i Apotek og Parafarmacy giver dig adgang til et af de mest efterspurgte erhverv på arbejdsmarkedet og med en stor vækst på grund af udbredelsen af apoteker ... [+]

Et af de mest krævede erhverv på arbejdsmarkedet på grund af den store vækst af apoteker og parafarmacies.

Teknikerkurset i Apotek og Parafarmacy giver dig adgang til et af de mest efterspurgte erhverv på arbejdsmarkedet og med en stor cresting på grund af udbredelsen af apoteker og parapharmacies på hele statsområdet.

Derudover forbereder vores kursus dig, så du kan præsentere dig selv med fuld garanti for de gratis test for at opnå den officielle grad af FP og blive en apotek og farmaceutisk tekniker, som du vil kunne konkurrere om adgang til folkesundhed.

Hvis du foretrækker, er dette kursus også undervist online.

Du vil læreBasiserne for farmakologi og du vil blive bekendt med terminologien relateret til medicin og deres forberedelse.Du kan hjælpe med dispensering og udarbejdelse af farmaceutiske og beslægtede produkter.Deltage i salg af lægemidler og lægemidler, fremme af sundhedsfremme.Udfør administrative opgaver og lagerstyring, der overholder specifikationerne for kvalitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse.Du kan arbejdeFarmaceutiske virksomheder.Para-.KosmetikbutikkerDrug stores.Hospital apoteker.Kliniske analyselaboratorier.KVALIFIKATIONER:... [-]
Spanien Madrid
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bliv certificeret specialist, praksis i de bedste virksomheder og arbejde på, hvad du kan lide ... [+]

Kursusbeskrivelse af Apotekassistent i Madrid

Apotekassistenten er den ansvarlige for at hjælpe apoteket med opgaver som modtagelse, kundeservice, forberedelse af masterformler, ordre til laboratorier mv. Det vil sige, hjælpe apotekeren på alle områder af arbejdet.

Dette kursus af ansigt til ansigt Pharmacy Assistant i Madrid følger BOE's retningslinjer for denne type træning. Med dette kursus kan du arbejde som assistent i apoteker og parafarmacies.

Efter afslutningen af den teoretiske del har du ret til 160 timers praktikophold i virksomheder i Madrid, med reelle chancer for at få et job.

Hvis du foretrækker, er dette kursus også undervist online.

Hvem bør deltage... [-]
Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Online
Læs mere på dansk
CESIF

Henvender sig til kandidater eller kandidater i apotek, kemiske, biologiske, veterinær og andre universitetsdiplom relateret til den farmaceutiske sektor. Det henvender ... [+]

A HVEM SKAL

Henvender sig til kandidater eller kandidater i apotek, kemiske, biologiske, veterinær og andre universitetsdiplom relateret til den farmaceutiske sektor.

Det henvender sig til nyuddannede eller praktiserende fagfolk i sektoren, der kræver en vis grad af specialisering som en faglig udvikling værktøj.

MÅL

Det primære formål med CESIF er uddannelse af fagfolk med en høj grad af ekspertise inden for forskellige tekniske og lederstillinger, der tilbydes af virksomheder, der supplerer de undervisningsområder med en omfattende og personlig forberedelse til søgning.

VARIGHED

750 timer. 45 virtuelle klasseværelser, virtuelle tutorials 5 timer, 450 timers personligt arbejde og 250 timer til fremstilling af det endelige projekt. ... [-]

Spanien Spanien Online
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
CESIF

Kursus Expert Professionelle Records og Regulatory Affairs henvender sig til kandidater og universitetsuddannede inden for Sundhedsvidenskab og Allied Workers (Apotek, ke ... [+]

A HVEM SKAL

Den Professionelle Expert Kursus Records og Regulatory Affairs henvender sig til kandidater og universitetsuddannede inden for Sundhedsvidenskab og Allied Workers (Apotek, kemi, biologi, osv) eller studerende, der kommer til deres kvalifikationer, samt fagfolk nylig tiltrådte den farmaceutiske industri interesseret i at overtage en specialisering, der giver dem mulighed for at gennemføre deres erhverv i denne sektor.

MÅL

Formålet med Professionelle Expert Kursus Records og Regulatory Affairs Det er at give de studerende en omfattende, dyb og praktisk indsigt i alle aspekter af reglerne for registrering af lægemidler, både nationalt og internationalt, samt alle de nødvendige tekniske krav til markedsføringstilladelsen for produkter med alle sundhed og på kortest mulig tid.... [-]

Spanien Spanien Online
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
Campus Universitario Europeo

Takket være ekspert Apotek og Pharmaceuticals vil modtage en solid uddannelse, der giver dig mulighed for at tilegne sig teoretisk og praktisk viden afgørende for at prak ... [+]

Expert - Ekspert i Farmaci og Pharmaceuticals Takket være ekspert Apotek og Pharmaceuticals vil modtage en solid uddannelse, der gør det muligt tilegne sig teoretisk og praktisk viden afgørende for at praktisere Tekniker Apotek, og dermed forbedre dit daglige arbejde eller fremme dig selv erhvervsmæssigt: Vil dominere de generelle principper for farmakologi, herunder begreberne lægemiddel, aktiv bestanddel, indikation, dosering, bivirkninger osv.. Du får tilstrækkelig viden om anatomi og fysiologi til at forstå oprindelsen af sygdom og stofferne anført for de forskellige patologier. Mød hemmeligheder kundekommunikation, apotek tekniker med viden nødvendig for at give psykologhjælp til patienten. Du vil møde og mestre apoteket og de forskellige discipliner, der omfatter: homøopati, dermopharmacy og kosmetik, ortopædisk kirurgi, urtemedicin, optik, mv. Lær de forskellige forvaltningsopgaver og apoteker apotek og sygehusapotek. ... [-]

Spanien Marbella En Coruña Madrid
September 2020
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk