Filter
Kursus
Det Forenede Kongerige England Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurserne tilbydes i mange forskellige kategorier. Nogle populære områder af interesse omfatter sprog, luftfart, økonomi, business undersøgelser, ledelse, kunst, teknik og indlæggelser tester forberedelse. Disse klasser kan hjælpe forøge job færdigheder eller føre til en ny karriere eller hobby.

Apotek henviser til et studieområde, hvor folk lærer at udfylde recepter og rådgive patienter om, hvordan og hvornår man skal tage medicin. De, der studerer apotek, kan gå ind på apoteksteknikere, hospitalsfarmaceuter eller apoteksledere.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Farmaceutisk medicin, England, Fjernundervisning

International Career Institute

Hvis du er en motiveret person, der tror på hårdt arbejde, har gode organisatoriske evner, og virkelig pleje for kunder, så en karriere som et apotek assistent kan være d ... [+]

Hvis du er en motiveret person, der tror på hårdt arbejde, har gode organisatoriske evner, og virkelig pleje for kunder, så en karriere som et apotek assistent kan være det rigtige for dig! Apotek assistenter nyde stabile og givende karriere, der er uundværlige i sundhedsvæsenet industrien. Hvis dette karrieremulighed gnister din interesse, skal du starte ved at tilmelde dig i ICI apotek assistent kursus.

Kursusoversigt Den Apotek Team Rolle og ansvar i Apotek Assistant farmakologi Recepter Lagerstyring i Apotek Apotek Terminologi Detail Apotek Practices Karriereudsigter

Den Bureau of Statistics projicerede den hurtige vækst i beskæftigelsesmuligheder for apotek assistenter. Da flere og flere mennesker i dag er ved at indse betydningen af ​​fysisk velvære og stoler på receptpligtig medicin, der er behov for apoteket personale øger også.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk