Filter
Kursus
Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

3 Resultater i Farmateknologuddannelse, Fjernundervisning

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Teknikerkurset i Apotek og Parafarmacy giver dig adgang til et af de mest efterspurgte erhverv på arbejdsmarkedet og med en stor vækst på grund af udbredelsen af apoteker ... [+]

Et af de mest krævede erhverv på arbejdsmarkedet på grund af den store vækst af apoteker og parafarmacies.

Teknikerkurset i Apotek og Parafarmacy giver dig adgang til et af de mest efterspurgte erhverv på arbejdsmarkedet og med en stor cresting på grund af udbredelsen af apoteker og parapharmacies på hele statsområdet.

Derudover forbereder vores kursus dig, så du kan præsentere dig selv med fuld garanti for de gratis test for at opnå den officielle grad af FP og blive en apotek og farmaceutisk tekniker, som du vil kunne konkurrere om adgang til folkesundhed.

Hvis du foretrækker, er dette kursus også undervist online.

Du vil læreBasiserne for farmakologi og du vil blive bekendt med terminologien relateret til medicin og deres forberedelse.Du kan hjælpe med dispensering og udarbejdelse af farmaceutiske og beslægtede produkter.Deltage i salg af lægemidler og lægemidler, fremme af sundhedsfremme.Udfør administrative opgaver og lagerstyring, der overholder specifikationerne for kvalitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse.Du kan arbejdeFarmaceutiske virksomheder.Para-.KosmetikbutikkerDrug stores.Hospital apoteker.Kliniske analyselaboratorier.KVALIFIKATIONER:... [-]
Spanien Madrid
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bliv certificeret specialist, praksis i de bedste virksomheder og arbejde på, hvad du kan lide ... [+]

Kursusbeskrivelse af Apotekassistent i Madrid

Apotekassistenten er den ansvarlige for at hjælpe apoteket med opgaver som modtagelse, kundeservice, forberedelse af masterformler, ordre til laboratorier mv. Det vil sige, hjælpe apotekeren på alle områder af arbejdet.

Dette kursus af ansigt til ansigt Pharmacy Assistant i Madrid følger BOE's retningslinjer for denne type træning. Med dette kursus kan du arbejde som assistent i apoteker og parafarmacies.

Efter afslutningen af den teoretiske del har du ret til 160 timers praktikophold i virksomheder i Madrid, med reelle chancer for at få et job.

Hvis du foretrækker, er dette kursus også undervist online.

Hvem bør deltage... [-]
Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Online
Læs mere på dansk
International Career Institute

Hvis du er en motiveret person, der tror på hårdt arbejde, har gode organisatoriske evner, og virkelig pleje for kunder, så en karriere som et apotek assistent kan være d ... [+]

Hvis du er en motiveret person, der tror på hårdt arbejde, har gode organisatoriske evner, og virkelig pleje for kunder, så en karriere som et apotek assistent kan være det rigtige for dig! Apotek assistenter nyde stabile og givende karriere, der er uundværlige i sundhedsvæsenet industrien. Hvis dette karrieremulighed gnister din interesse, skal du starte ved at tilmelde dig i ICI apotek assistent kursus.

Kursusoversigt Den Apotek Team Rolle og ansvar i Apotek Assistant farmakologi Recepter Lagerstyring i Apotek Apotek Terminologi Detail Apotek Practices Karriereudsigter

Den Bureau of Statistics projicerede den hurtige vækst i beskæftigelsesmuligheder for apotek assistenter. Da flere og flere mennesker i dag er ved at indse betydningen af ​​fysisk velvære og stoler på receptpligtig medicin, der er behov for apoteket personale øger også.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk