close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Jamaica tilbyder bachelorer programmer.

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.Et par universiteter i USA har forlængerledninger programmer i forskellige dele af Jamaica. De fleste af de studer… Læs mere

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.

Et par universiteter i USA har forlængerledninger programmer i forskellige dele af Jamaica. De fleste af de studerende, der tilmelder i disse deltidsuddannelse arbejder fagfolk, der ønsker at fortsætte deres uddannelse uden at skulle flytte tættere til nationen 's universiteter. Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien.

Universiteter for bachelorgrad i Jamaica. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Jamaica her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kingston, Jamaica

Den Postgraduate Certificate Art Therapy Programmet giver den enkelte en evne til at forstå hvordan man kan anvende visuel kunst inden for en psykologisk proces.

Den Postgraduate Certificate Art Therapy Programmet giver den enkelte en evne til at forstå hvordan man kan anvende visuel kunst inden for en psykologisk proces. -
Kursus
Fuldtid
25 uger
Engelsk
Sep 2021
på universitet