Filter
Kursus
Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Farmaceutiske teknologikurser fokuserer på de værktøjer og fremstillingsprocesser, der er involveret i udviklingen af ​​terapeutiske lægemidler. Personer, der forfølger dette studieforløb, kan have mulighed for at lære om de underliggende videnskaber og forarbejdningsteknologier, der går ind i udvikling af narkotika, herunder Process Analytical Technology (PAT).

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Farmakologisk teknologi, Fjernundervisning

CESIF

Henvender sig til kandidater eller kandidater i apotek, kemiske, biologiske, veterinær og andre universitetsdiplom relateret til den farmaceutiske sektor. Det henvender ... [+]

A HVEM SKAL

Henvender sig til kandidater eller kandidater i apotek, kemiske, biologiske, veterinær og andre universitetsdiplom relateret til den farmaceutiske sektor.

Det henvender sig til nyuddannede eller praktiserende fagfolk i sektoren, der kræver en vis grad af specialisering som en faglig udvikling værktøj.

MÅL

Det primære formål med CESIF er uddannelse af fagfolk med en høj grad af ekspertise inden for forskellige tekniske og lederstillinger, der tilbydes af virksomheder, der supplerer de undervisningsområder med en omfattende og personlig forberedelse til søgning.

VARIGHED

750 timer. 45 virtuelle klasseværelser, virtuelle tutorials 5 timer, 450 timers personligt arbejde og 250 timer til fremstilling af det endelige projekt. ... [-]

Spanien Spanien Online
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk