Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat i Kræftmedicin

For mange studerende, der tager et kursus er en effektiv og tidsbesparende måde at fremme deres postsecondary uddannelse. Disse kurser giver direkte indblik i de dybere emner af et bestemt emne. De fleste af kurserne kan tage alt fra fire til fem måneder at gennemføre.

Hvad er et kursus i kræft medicin? Et kursus i kræft medicin giver de studerende med de intellektuelle og følelsesmæssige værktøjer, de har brug for at arbejde direkte med kræftpatienter. Et typisk kursus indebærer information om grundlæggende biologiske emner, radiologi og kommunikationsevner. Studerende er instrueret hjælp eksamener, foredrag og case-studier, og mange kurser omfatter et laboratorium komponent. Efter at have afsluttet et kursus, skal eleverne være bekendt med de medicinske procedurer, der anvendes til at identificere, ødelægge og ændre kræftceller.

Færdiggørelse et kursus i kræft medicin normalt giver studerende til højere lønninger og øgede jobmuligheder.Dette er en meget populær fagområde, og udøvere i denne industri tjene nogle af de højeste medicinske lønninger.

Omkostningerne ved at tage et kursus i kræft medicin er baseret på flere forskellige faktorer. Geografisk placering, kursus varighed, og institutionelle satser alt i høj grad påvirke prisen på et kursus. For mere omfattende finansielle oplysninger, skal eleverne kontakte deres skole valg direkte.

Efter at have afsluttet et kursus i kræft medicin, er de fleste af de studerende ansat i en medicinsk eller klinisk miljø. De arbejder som regel som onkologer, der giver kræftpatienter med den medicin, procedurer og behandlinger, de har brug for at komme sig helt fra deres tilstand. De kan øve på et hospital eller en privat indstilling. De ansatte i private indstillinger ofte har frihed til at fastsætte deres egne timer og priser. Disse arbejdere kan også anvendes af private virksomheder, såsom rådgivning og farmaceutiske virksomheder.

Tilmelding i dette særlige kursus kan gøres både online og på campus. Online-programmer er populære blandt de studerende, der ønsker en utraditionel uddannelse. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Kursus: Taler om kræft: Reduktion af risiko, tidlig opdagelse og mythbusting

FutureLearn
Online Deltid 3 uger January 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

1 ud af 2 personer vil udvikle kræft i deres levetid. På Cancer Research UK ønsker vi at få folk til at tale om kræft og sundhed. [+]

Få tips, værktøjer og tillid til at have samtaler, der kan redde liv

At tale om kræft kan være svært. Du kan være bekymret for at du siger den forkerte ting, eller at du simpelthen ikke ved nok om emnet.

Dette kursus trækker på viden om kræftforskning britiske eksperter. Læring er gennem quizzer, artikler, diskussioner og videoer, der demonstrerer konversationsdoser og don'ts.

I løbet af 3 uger vil du finde ud af, hvordan du opmuntrer folk til at lave sunde livsstilsændringer, få adgang til lokale tjenester eller besøge deres læge omgående, hvis de mærker ændringer i deres krop.

Hvilke emner dækker du?Nøglefakta og sundhedsbeskeder om kræftforebyggelse, screening og tidlig diagnose, og hvordan man forklarer dem.Tillid til at have samtaler om kræft, der hjælper andre med at tage positive tiltag.Identifikation af hindringer for at gøre livsstilsændringer eller se en læge.Kommunikationsmetoder, der overvinder barrierer og undgå at opbygge defensivitet og frygt.Metoder til at stille spørgsmålstegn ved, som hjælper folk med at træffe beslutninger for sig selv.At identificere, hvordan vores egne følelser kan påvirke samtaler.At rette folk til rette steder for råd og støtte.Oprettelse af en handlingsplan for at tale om kræft.Hvad vil du opnå?... [-]

Kursus inde i kræft: Hvordan gener påvirker kræftudvikling

FutureLearn
Online Deltid 4 uger January 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

Forstå hvordan genetik påvirker udviklingen og spredningen af ​​kræft, med dette gratis indledende online kursus. [+]

Hvad er den eneste ting, som alle kræftformer har til fælles? De begynder som mutant- eller rebelceller! I dette kursus vil vi undersøge, hvordan ændringer i kræftgenetik og epigenetik gør disse celler i stand til at vokse ukontrollabelt ved at udnytte vores blodkar og immunsystem sammen med andre systemiske ændringer.

Endelig vil vi diskutere, hvordan vores forståelse af genetik har hjulpet både at forfine konventionelle behandlinger som stråling og kemoterapi og informere udformningen af ​​nye behandlinger, der kan målrette specifikke proteiner i kræftceller.

Hvilke emner dækker du?

Hvad er kræft, og hvorfor får vi det?

Hvordan skøre celler opfører sig: onkogener, tumor suppressor gener og apoptose i kræft udvikling... [-]


Kursus: Digital Health for Cancer Management: Smart Health Technologies i komplekse sygdomme

FutureLearn
Online Deltid 4 uger January 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

Lær, hvordan nye digitale sundhedsteknologier transformerer kræftstyring med dette kursus for sundhedspersonale. [+]

Forstå potentialet i ny teknologi til styring af kræft

Nylige fremskridt inden for kræftbehandling og ledelse har ført til, at mennesker med kræft lever længere end nogensinde før; nu skal sundhedsvæsenet begynde at overveje, hvordan man hjælper mennesker med kræft til at leve sundt.

På dette kursus vil du undersøge og diskutere, hvordan nye digitale sundhedsteknologier som bærbare computere, sociale medier og hjemmesensorer begynder at omdanne forvaltningen af ​​kræft. Der er hundredvis af apps til mennesker, der lever med kræft, er de hjælpsomme? Kan bærbare enheder fremme sundere livsstil hos patienter med kræft? Det er tid til at finde ud af.

Hvilke emner dækker du?Digital sundhedsteknologiPatientfortalelseMind-Body ConnectionsGamification for sundhedsfremme hos patienter med kræftSlidstærk teknologi... [-]

Kursus: Kræft i det 21. århundrede: Den genomiske revolution

FutureLearn
Online Deltid 6 uger January 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

Opdag, hvordan genetik revolutionerer påvisning og behandling af kræft, med dette gratis online kursus. [+]

Cancer Research UK estimerer, at 1 ud af 2 personer i Storbritannien vil blive diagnosticeret med kræft i deres levetid. Det er en sygdom, der påvirker de fleste menneskers liv på et eller andet tidspunkt. Så forståelse af kræft og udvikling af nye behandlinger er af grundlæggende interesse for os alle.

Dette gratis online kursus er åbent for alle, selv om det er designet til personer med en tidligere interesse i biologi, herunder nuværende bachelorstuderende, og sygeplejersker eller medikere, der ønsker at fremme deres viden på dette område.

Over seks uger vil vi undersøge tre centrale spørgsmål om kræftdiagnose og behandling:

Hvor er vi fra?Hvor er vi nu?Og hvor skal vi hen?... [-]

Course : Causes of Human Disease: Exploring Cancer and Genetic Disease

FutureLearn
Online Fuldtid Deltid 2 uger November 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

[+]

Hvem er kurset for?

Ved at gennemføre alle aspekter af kurset har du opnået 14 timers CPD-tid.

[-]

Kursus i demystificerede målrettede kræftbehandlinger

FutureLearn
Online Deltid 5 uger January 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

Oplev videnskaben bag målrettede kræftbehandlinger, der ændrer pasientomsorgets landskab på dette gratis online kursus [+]

Takket være den banebrydende forskning i de sidste 20 år er der udviklet nye målrettede behandlinger, der ændrer måden vi behandler kræft på, og giver nyt håb til patienterne. Deltag i os og opdag videnskaben bag disse behandlinger og lær gennem quizzer, interviews, artikler og patientstudier. Hver uge får du mulighed for at diskutere med andre elever om vigtige spørgsmål. Du vil lære af eksperter på området og få en dybere forståelse for, hvordan målrettede kræftbehandlinger virker for at støtte dine patienter.

Hvilke emner vil du dække? Hvad er målrettede behandlinger, og hvordan anvendes de i dag Biologiske begreber bag målrettede kræftbehandlinger Cell kommunikation og kræft Behandlinger for solide tumorer, der blokerer cellekommunikationsveje (monoklonale antistoffer og kinasehæmmere) Kommunikere til patienter om målrettede kræftbehandlinger Bivirkninger af behandlinger og hvordan de påvirker patienternes livskvalitet De unikke egenskaber ved blodkræft og de målrettede terapier, der anvendes til behandling af dem Forholdet mellem kræft og immunsystemet Forskellige immunterapi strategier inklusiv kontrolpunkt hæmmere, adoptiv celle overførsel og vacciner til kræftbehandling Hvordan immunterapi rapporteres i nyheden og styring patientens forventninger til behandling Udfordringerne ved narkotikamodstand og implementering af biomarkørprøver Fremtiden for målrettede kræftbehandlinger Hvad vil du opnå? ... [-]

Course in Exploring Cancer Medicines

FutureLearn
Online Deltid 2 uger January 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

[+]

Dette kursus vil introducere dig til emnet kræft kemoterapi, og hvordan udviklingen af ​​effektive lægemidler til behandling af kræft er fortsat en stor udfordring for forskerne.

Du vil undersøge brugen og udviklingen af ​​kræftmedicin, der fokuserer på kemoterapi.

[-]