close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Rusland tilbyder bachelorer programmer.

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres ho… Læs mere

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Universiteter for bachelorgrad i Rusland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Rusland her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Novosibirsk State University
Novosibirsk , Rusland

Undervisningsmedicin ved Novosibirsk State University blev organiseret på grundlag af afdeling for medicinsk biologi ved instituttet for naturvidenskab.

Undervisningsmedicin ved Novosibirsk State University blev organiseret på grundlag af afdeling for medicinsk biologi ved instituttet for naturvidenskab. -
Kursus
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder