HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Saint Kitts og Nevis tilbyder bachelorer programmer.

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Saint Kitts og Nevis er hjemsted for en række institutioner for videregående uddannelse. Der er flere skoler af medicin ligger på Saint Kitts og enkeltpersoner kan rejse fra hele verden for at studere på disse institutioner.

Universiteter for bachelorgrad i Saint Kitts og Nevis. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Saint Kitts og Nevis her.

resultater fundet Filter

Gateway Medical Program

Medical University of the Americas (MUA)
Kursus
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 måneder
Engelsk
på universitet

Gateway-programmet er specifikt designet til at øge den studerendes præ-med-kursusarbejde. Dette program hjælper med at sikre en jævn overgang til Doctor of Medicine-programme ...

Læs mere

Præklinisk medicinsk videnskab kursus

International University Of The Health Sciences
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den prækliniske pensum er sat op som en sag baseret organsystemer tilgang til medicin, der etablerer forbindelsen mellem viden og praksis med det samme.

Læs mere

Integreret klinisk medicin

International University Of The Health Sciences
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

I løbet af de Pre-Clinical Medical Science Program studerende deltage i ICM som i begyndelsen af ​​deres kliniske uddannelse, der tjener som forberedelse til deres kliniske ro ...

Læs mere