close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien tilbyder bachelorer programmer.

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er belig… Læs mere

Studerende kan vælge individuelle kurser i overensstemmelse med deres interesser. Studerende kan også strukturere en række klasser på en måde, der kunne nå specifikke mål såsom forbedring job færdigheder, forfølge nye karrierer, eller opnåelse af certifikater eller grader.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Jaén byens indbyggere har stadig en stærk respekt for deres kultur. De mennesker er over 100.000 i optællingen. Det er kendt for at verden som byen af ​​olivenolie. Byen er hjemsted for University of Jaén.

Universiteter for bachelorgrad i Spanien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Spanien her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Formación Alcalá
Jaén, Spanien

Antal timer, og kreditter: 500 timer og 20 ECTS-point

Antal timer, og kreditter: 500 timer og 20 ECTS-point -
Kursus
Deltid
Spansk
Online
 
Formación Alcalá
Jaén, Spanien

Antal timer, og kreditter 500 timer og 20 ECTS-point.

Antal timer, og kreditter 500 timer og 20 ECTS-point. -
Kursus
Deltid
3 - 7 måneder
Spansk
Online
 
Formación Alcalá
Jaén, Spanien

Antal timer, og kreditter: 525 timer og 21 ECTS-point

Antal timer, og kreditter: 525 timer og 21 ECTS-point -
Kursus
Deltid
3 - 7 måneder
Spansk
Online