HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sverige tilbyder bachelorer programmer.

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Umeå er beliggende i den nordlige side af Sverige Västerbotten County. Det er henvist til en universitetsby. Det har over 100.000 indbyggere. Det har 3 universiteter, der fokuserer på forskningsundersøgelser.

Universiteter for bachelorgrad i Sverige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sverige her.

resultater fundet Filter

Kursus i infektion, neurobiologi og genetik

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kursus
Sep 2021
<
Fuldtid
<
19 uger
15 Jan 2021
Engelsk
på universitet

De separate kurser inkluderer foredrag, seminarer og praktisk laboratoriearbejde. Immunologi dækker tilrettelæggelsen og udviklingen af ​​immunsystemet, dens aktivering ved st ...

Læs mere