Filter
Kursus
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kursus giver de studerende mulighed for at studere et bestemt emne. Disse programmer tilbyder en bred vifte af fleksibilitet i forhold til, hvordan de studerende ønsker at studere. Kurser kan være intensiv, taget i løbet af sommeren eller udfyldes online.

Hvad er et kursus i tale og sprog terapi? Det er et program, der studerer, hvordan patienterne komme sig tale, sprog og synke lidelser. Denne undersøgelse dykker ind i processen med at evaluere, diagnosticere og behandle disse betingelser, der ofte er forårsaget af problemer såsom følelsesmæssige problemer, udviklingsmæssige forsinkelser, kløvede ganer, høretab, slagtilfælde, hjerneskade eller cerebral parese. Emnerne i kurset omfatter hørelse og tale anatomi, sprogudvikling, lingvistik og audiologi.

Tale og sprog terapi studerende erhverve flere omsættelige færdigheder, herunder at kommunikere effektivt med kunder fra forskellige baggrunde og aldre, og give motivation til at hjælpe dem med komplet behandling.Desuden vil aktiv lytning, undervisning og tålmodighed hjælpe, når man går i gang på en på en karriere på dette område.

Hvad vil du betale for kurset varierer fra institution, land og selvfølgelig længde. For oplysninger om omkostningerne, er det bedst at kontakte de skoler, der interesserer dig og spørge om registrering og indskrivningsgebyrer.

Næsten halvdelen af ​​de professionelle på dette område arbejde på fuld tid i uddannelsesinstitutioner, primært gymnasiet og grundskoler. Der er en stigende efterspørgsel sammen med en tiltalende lønskala for velkvalificerede kandidater. Kandidater fra dette kursus kan fokusere på en karriere specialitet ved at arbejde med specifikke befolkningsgrupper, såsom spædbørn, yngre børn eller ældre. For eksempel er der et stort barn-boom befolkning, der oplever større sundhedsrelaterede tale- og sprogvanskeligheder. Som et resultat, er der behov for flere eksperter i denne besættelse at opfylde behovene i denne demografiske.

Enhver, der fuldender dette kursus kan anvende det, de lærer at deres nuværende erhverv eller bruge den som et fundament for forgrening ud i en ny karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Tale- og sprogpatologi

Oplex Careers

Online Undervisning Phonics Course vil give elever med et detaljeret indblik i, hvordan man støtter børn med læsning gennem fonemer, inden for læring og hjemmet. Kurset g ... [+]

Ansøg nu til sommer 2017

Den online Undervisning Phonics Course vil give elever med et detaljeret indblik i, hvordan man støtter børn med læsning gennem fonemer, inden for læring og hjemmet. Kurset giver et indblik i at støtte børn i læringsmiljøet og hjælpe forældre og lærere også, at give eleverne de færdigheder og viden til trygt arbejde på dette område. Uanset om du arbejder i øjeblikket i en rolle, der kræver, at du lærer om undervisning fonetik, ønsker at lære dine egne børn fonetik eller du blot ønsker at tilføje dette kursus på dit CV, kan du komme i gang med det samme, og begynde at lære alle de vigtige aspekter om fonetik i klasseværelset og i hjemmet.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk