Filter
Kursus
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurserne er individuelt tilbydes klasser, der har råd muligheder videregående uddannelser i forskellige områder af undersøgelsen. Ved at tage en række klasser fokuseret i en kategori, kan eleverne forfølge et certifikat eller grad i deres område af interesse.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Tale- og sprogpatologi, Det Forenede Kongerige

Oplex Careers

Online Undervisning Phonics Course vil give elever med et detaljeret indblik i, hvordan man støtter børn med læsning gennem fonemer, inden for læring og hjemmet. Kurset g ... [+]

Ansøg nu til sommer 2017

Den online Undervisning Phonics Course vil give elever med et detaljeret indblik i, hvordan man støtter børn med læsning gennem fonemer, inden for læring og hjemmet. Kurset giver et indblik i at støtte børn i læringsmiljøet og hjælpe forældre og lærere også, at give eleverne de færdigheder og viden til trygt arbejde på dette område. Uanset om du arbejder i øjeblikket i en rolle, der kræver, at du lærer om undervisning fonetik, ønsker at lære dine egne børn fonetik eller du blot ønsker at tilføje dette kursus på dit CV, kan du komme i gang med det samme, og begynde at lære alle de vigtige aspekter om fonetik i klasseværelset og i hjemmet.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk