Filter
Kursus
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurserne tilbydes i mange forskellige kategorier. Nogle populære områder af interesse omfatter sprog, luftfart, økonomi, business undersøgelser, ledelse, kunst, teknik og indlæggelser tester forberedelse. Disse klasser kan hjælpe forøge job færdigheder eller føre til en ny karriere eller hobby.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Tale-sprogpatologi, Det Forenede Kongerige

Oplex Careers

Online Undervisning Phonics Course vil give elever med et detaljeret indblik i, hvordan man støtter børn med læsning gennem fonemer, inden for læring og hjemmet. Kurset g ... [+]

Ansøg nu til sommer 2017

Den online Undervisning Phonics Course vil give elever med et detaljeret indblik i, hvordan man støtter børn med læsning gennem fonemer, inden for læring og hjemmet. Kurset giver et indblik i at støtte børn i læringsmiljøet og hjælpe forældre og lærere også, at give eleverne de færdigheder og viden til trygt arbejde på dette område. Uanset om du arbejder i øjeblikket i en rolle, der kræver, at du lærer om undervisning fonetik, ønsker at lære dine egne børn fonetik eller du blot ønsker at tilføje dette kursus på dit CV, kan du komme i gang med det samme, og begynde at lære alle de vigtige aspekter om fonetik i klasseværelset og i hjemmet.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk