Undersøgelserne af programmet of Medicine er integreret, sidste i 6 år og består af 54 emner af almen Universitetsuddannelse, grundlæggende og specielle medicin, som volumen er 24 point (eller 360 ECTS-point). Startende med det andet år alle de emner i det medicinske fakultet studeres, i henhold til den nye problembaseret læring model, når undersøgelserne udføres efter de teoretiske og kliniske modeller.

I løbet af første halvdel af uddannelsen (3 år) fagene generelle University uddannelser, er grundlæggende humanitær-sociale fag, som giver generel universitet uddannelse, samt emner af grundlæggende og præklinisk medicin (f.eks Anatomi, Menneske histologi og embryologi, Cytologi og Parasitologi, Genetik og bevægelse, respiration, blodcirkulationen og andre modeller), som giver viden om kroppens sammensætning og funktion af sund og syg person er nødvendig for yderligere undersøgelser.

I anden halvdel af studierne er erhvervet viden om årsager til sygdomme hos mennesker, deres udvikling mekanismer funktioner i sygdomme, deres beslutsomhed modes og generelle principper behandling. Der studeres de kliniske moduler af interne sygdomme, kirurgi, Intensiv Medicin, Obstetrik-Gynækologi, Børn, folkesundhed og andre moduler. De nødvendige praktiske færdigheder er erhvervet på hospital under særlige medicinske moduler og under klinisk lægepraksis, som gennemføres i løbet af det sjette studieår.

Undersøgelserne ender generelt teoretisk prøve og praktisk (ved patientens seng) eksamen, og hvis det er gået den person tildeles Master of Science i Medicin og kvalificering af læge. De personer, der afslutter programmet og modtager et diplom er i stand til at arbejde i forskellige grene af almindelig praksis på området for biomedicin, at studere i residency, hvor kvalificering af speciallæge i medicin er erhvervet, for at studere og gøre videnskabelige arbejde i de ph.d.-studier af ikke-specialiserede biomedicin

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Lithuanian University of Health Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
6 år
Fuldtid
Price
8,300 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date