Læge i Apotek

Generelt

Program beskrivelse

Bliv transformeret ved Union University .

Udfordringerne i sundhedssektoren i det 21. århundrede er mange, og praktikere skal have en fremragende farmaceutisk, faglig og etisk uddannelse. Union University engagement i at integrere stringente akademikere med et kristent verdensbillede er eksemplificeret i legitimationsoplysninger fra Pharmacy College.

Akademisk Program

Vi udfordrer vores elever med kurser i ikke-receptpligtig medicin og menneskelig bruttoanatomi i løbet af første semester. De oplever menneskelig patientsimulatorteknologi inden for første års studieplan. Klassestørrelsen holdes lille for at forbedre personlig interaktion med professorer, nogle af de fineste kristne lærde på området.

State-of-the-art faciliteter

Providence Hall er et praktisk uddannelsesmiljø, hvor eleverne aktivt kan engagere sig i forskning, samfund og hospitalsapotek og et omfattende patient-simuleringsmiljø.

PEAP-program

Phapacity Early Admission Program (PEAP) rekrutterer højt kvalificerede unions bachelorstuderende, så tidligt som deres freshman-år, for at hjælpe med at strømline deres adgang til Unionens ph.d.-program. PEAP garanterer optagelse til Pharmacy School, i afventning af en vellykket overholdelse af progressionskriterier. PEAP tilbyder muligheder for sociale forbindelser med andre PEAP studerende, pharmacy fakultet og studerende. I nogle tilfælde kan forskningsmuligheder være tilgængelige for kvalificerede studerende.

Residencies

Union tilbyder en Postgraduate Year One (PGY1) Pharmacy Residency Erfaring, der er i pre-kandidat status af American Society of Health-System Pharmacists (ASHP). Den PGY1 Experience tilbyder den bosiddende kliniske praksis erfaring i samfund, ambulant pleje og hospital indstillinger.

Akkreditering

Union University 's Doctor of Pharmacy-program er akkrediteret af akkrediteringsrådet for pharmacy-uddannelse, 135 South LaSalle Street, Suite 4100, Chicago, IL 60503, 312 / 664-3575

Mission statement

Union University College of Pharmacy's mission er at udvikle medfølende, omfattende uddannede praktikere, der er udstyret til at imødekomme de øjeblikkelige og fremtidige krav fra farmaceutisk videnskab og patientpleje i et stadigt skiftende sundhedsplejemiljø.

Senest opdateret Aug 2019

Om skolen

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Minimer