Læge i Filosofi i Apotek

Doctor of Science (Pharmacy) -programmet i AIMST University er skræddersyet til at styrke eleverne for at forbedre deres færdigheder inden for forskning, bio-statistik og levering af førsteklasses laboratorietjenester. Hovedfag er programmets sammenhæng med forskningen aktiviteter.PhDPharmacy

Hvorfor AIMST

AIMST University forpligter sig til at levere det bedste udvalg af tjenester og faciliteter til at opfylde de kræsne behov hos vores studerende. Vi har en række specialserviceydelser, der er klar til at hjælpe og støtte dem i deres tid hos os. Vores Student Affairs Officers vil hjælpe eleverne med at arrangere indkvartering, transport og endda hjælpe med at organisere fritidsaktiviteter for dem. Vi har også et team af professionelt uddannede Studentrådgivere, der nogensinde er villige til at hjælpe eleverne med at håndtere personlige vanskeligheder eller problemer. Studerende, der har brug for økonomisk assistance, kan også kontakte Student Affairs Division.

Flittige sikkerhedsofficerer hjælper med at sikre vores elever, mens sundhedsplejebehov kan opfyldes på Student Health Clinic. Frem for alt har vi et stærkt team af supportmedarbejdere for at sikre effektive og opdaterede læringsfaciliteter som computerlaboratorier og et hurtigt voksende bibliotek af bøger, tidsskrifter og andre ressourcer til informationsindsamling. Vores International Office er et one-stop center, der sørger for forespørgsler fra internationale studerende, da AIMST University åbner døren for studerende fra regionen og resten af ​​verden. Med de ydede tjenester og faciliteter håber vi at skabe et hyggeligt hjem væk fra hjemmet for alle vores elever og at skabe den rigtige atmosfære, så de kan opleve et livligt, spændende og produktivt universitetsliv.

Økonomisk støtte

Studentafdelingen bistår eleverne med at opnå økonomisk støtte til deres kurser gennem en række agenturer. Studerende kan ansøge om en National Higher Education Student Loan Scheme (Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi National - PTPTN) ved tilmelding til en uddannelse på AIMST, forudsat at de besidder mindst tre studiepoeng i deres Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

AIMST tilbyder eleverne en fremragende præstation i SPM-rabat på studieafgift ved indskrivning i vores Fondsprogrammer. Diskonteringsrenten er baseret på antallet af A'er og kan være op til 70% af deres studieafgift.

AIMST tilbyder eleverne en fremragende præstation i SPM-rabat på studieafgift ved indskrivning i vores Fondsprogrammer. Diskonteringsrenten er baseret på antallet af A'er og kan være op til 70% af deres studieafgift.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra AIMST University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date