Perdana University Graduate School of Medicine (alt = "PUGSOM) tilbyder det første og eneste Graduate Entry Medical-program i Malaysia. Dette er en amerikansk stil læseplan og forbereder den studerende til at sidde for USA's Medical Licensing Examination (USLME).

En forudsætning er en bachelorgrad i et af de videnskaber som biomedicinsk videnskab, biokemi, bioteknologi, immunologi, genetik, immunogenetik, ernæring eller apotek med et minimums CGPA på 3,5.

MD-programmet på alt = "PUGSOM er udviklet for at imødekomme både malaysiske behov og internationale forventninger. Forskellige undervisningsmetoder anvendes til at nå programmets læringsresultater, der omfatter foredrag, tutorials, gruppediskussion, holdbaseret læring , forskningsprojekter, kliniske sessioner med standardiserede / simulerede patienter, kliniske sessioner med virkelige patienter i hospitalsindstillinger.

Undervisnings-læring i de første to år af det fireårige MD-program er rettet mod, at eleverne får en stærk fod i de grundlæggende læger, samtidig med at de får en tidlig klinisk eksponering. De sidste to år udføres af en række kliniske læreruddannelser i de forskellige medicinske og kirurgiske discipliner. Intersession kurser gennemføres i løbet af de fire år af medicinsk skole.

Vores kursusarbejde udnytter en online Moodle-platform, som giver den studerende vores eksklusive læseplan og direkte adgang til vores anerkendte panel af forelæsere, samtidig med at der leveres talrige eksamens- og quizspørgsmål samt at tilbyde hver elev en unik skræddersyet trinvis plan og eksklusiv testoptagelsesstrategier for deres succes.

Den unikke kombination af vores eksklusive indhold, såvel som studentfrihed, fleksibilitet, fuldtidsadgang og support fra vores ekspertforelæsere er, hvad der sætter alt = "PUGSOM MD-programmet bortset fra andre. Dette giver vores studerende en stor fordel på vej til succes på deres eksamen og under kampen, hvis de ønsker at blive matchet til ophold. Vores track record for succes er tydeligt ikke kun i antallet af studentersuksesshistorier, vi har akkumuleret de seneste tre år, men også med at have en succesfrekvens på over 95% i 1. graduated cohort og over 80% succesrate i anden graduate cohort, for USMLE, for både Trin 1 og Trin 2 CK og Step 2 CS. Vores 3. kohort blev uddannet i 2017.

Vi tager hver elev og evaluerer dem grundigt fra den første uge af deres MD-program og sikrer, at deres problemområder straks løses, så vi kan styre vores studerende både som helhed og individuelt. Vores program dækker alle aspekter af det "testbare" materiale som angivet af USMLE-organisationen og lærer eleverne, hvad de behøver at vide for at mestre de eksakte færdigheder og strategier, der kræves for at bestå eksamen. Ved målrettet at holde vores klassestørrelser små, giver vi hver studerende en fuldstændig nedsænkning i de forskellige kliniske scenarier, vi præsenterer for maksimal færdighedsopbygning og succes på den faktiske Step 2 CS eksamen.

Curriculum Structure

MD-programmet på alt = "PUGSOM er udviklet til at opfylde malaysiske behov og internationale forventninger. Studerende vil være akademisk forberedt til at sidde til USA's Medical Licensing Examination (USLME).

Forskellige undervisnings-læringsmetoder udnyttes til opnåelse af programmets læringsresultater. Undervisningsmetoder omfatter forelæsninger, tutorials, gruppediskussion, holdbaseret læring, forskningsprojekter, kliniske sessioner med standardiserede / simulerede patienter, kliniske sessioner med virkelige patienter i klinikken og i hospitalsindstillinger.

Undervisnings-læring i de første to år af det fireårige GEM-program på alt = "PUGSOM er rettet mod, at de studerende får en stærk fod i biomedicin og sundhed, samtidig med at de får en tidlig klinisk eksponering fra første semester i det første år af medicinsk skole.

I de sidste to år i lægeskolen udføres undervisningsindlæring af en række kliniske læreruddannelser i de forskellige medicinske og kirurgiske discipliner. Intersession kurser gennemføres i løbet af de fire år af medicinsk skole.

I slutningen af ​​MD-programmet vil eleverne kunne udøve medicin på en dygtig og kompetent måde.

Karriere Pathway

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Perdana University »

Senest opdateret October 5, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date