Lang cyklus mester: veterinærmedicin

Generelt

Program beskrivelse

Mission af fakultetet

Vores mission er at levere en høj kvalitet undervisningsmiljø og fremragende forskningsbaseret undervisning, uddannelse af veterinær videnskab kandidater stand til at håndtere mange forskellige sundheds-, velfærds- og ledelsesmæssige problemer med husdyr og kæledyr; til at foretage kvalitet forskning højt at understøtte undervisningen samt postgraduate og efteruddannelse; at give dyrlægebehandling for alle arter af dyr ved fakultetets klinikker.

Vores pædagogiske mål

Vores pædagogiske mål er at give et curriculum og instruktions nødvendige ressourcer til at give de studerende mulighed for at opnå den faglige titel Lekarz weterynarii (Lek. våd., et ækvivalent af Brit. Dyrlæge, VS, og am. Doctor of Veterinary Medicine, DVM). Fakultetet har søgt at udvikle en læseplan, der giver et stærkt fundament i veterinær medicinske videnskaber. Det forventes, at kandidater vil være velbevandret i grundlaget for veterinær medicinske videnskaber, og vil være i stand til at opfylde de faglige udfordringer, de vil møde i hele deres karriere.

Kort program af undersøgelser

De fem & halvår Uddannelsen består af i alt 75 obligatoriske kurser og valgfag. Diplomet er modtaget efter at have passeret alle eksamener. Hvert studieår er opdelt i to semestre med en betydelig vinter og sommer pause. Dette program er intensiv, med studerende tager omkring 860 timer klasser (60 ECTS) om året.

a) Første år: Studerende udvikler en grundlæggende forståelse af biovidenskab veterinærmedicin understøtter og blive fortrolig med veterinære og medicinske termer. De vigtigste kurser er dyr anatomi, histologi og embryologi for at hjælpe den studerende opnå indgående kendskab til sammensætningen af ​​dyrets krop.

b) Andet år: Studerende dykke dybere ind i biovidenskab, især anatomi, fysiologi og veterinær immunologi. I dette år, begynder de studerende at studere mikrobiologi og lære om dyreavl og ernæring. I indledningen til dyr trivsel og etologi hjælper mastering fremtidige kliniske kurser.

c) Tredje år: Studerende har styr alle grundlæggende kurser og indtast de prækliniske kurser. Studerende er udsat for billeddannelse diagnostik principper og fokus på klinisk diagnostik og beskyttelse af folkesundheden.

d) Fjerde år: Studerende fortsætte med at øve i marken, med fokus på en række dyr, fra fisk, der ledsager dyr til drøvtyggere og svin.

e) femte og sjette år: smitsom og interne sygdomme og kirurgi teknikker blive et hovedfokus som studerende undersøger forskellige dyresygdomme og lære om dyr obstetrik og gynækologi. Fakultetets klinikker og samarbejdende gårde er også en vigtig del af dette år \ 's undersøgelser.

Krav

For at komme i betragtning til optagelse på 5,5 år uddannelsen ved Det Naturvidenskabelige Veterinary Medicine, skal en ansøger have gennemført følgende: en high school certifikat (på engelsk eller oversat til polsk), en Beståelsesgrad på biologi og kemi optagelsesprøve, indsendelse af online ansøgningsskema og alle gebyrer betalt af deadline.

Start: 1 oktober

rekruttering

  • Tidlige indlæggelser: fra den 1. januar til slutningen af ​​maj hvert år, for skoleåret 2017/2018 er det 2016/01/01 - 2016/05/30
  • Sene indlæggelser: fra 1. juni til slutningen af ​​august hvert år, for skoleåret 2016/2017 er det 2017/06/01 - 2017/08/31

Tilmeldingsfrist: Når en ansøger er blevet optaget på universitetet, skal registreringsafgiften betales STRAKS, og senest den 31. august hvert år. Registreringsafgiften sikrer en støtteberettiget studerende en plads i programmet. Da et begrænset antal åbninger er tilgængelige for hver akademiske år, foretrækkes til de studerende, der afleverer deres betaling tidligt.

Kvalifikation baseret på entry eksamener (kemi og biologi, multiple choice test i engelsk) arrangeret af FVM og IMS. Kontakt venligst: ludmila_kot@sggw.pl~~V hvis du har flere spørgsmål. Ansøgere med bachelorgrad eller Master of Science grad i biologi, kan Husdyrvidenskab eller tilsvarende accepteres uden indrejse eksamener.

Antallet af tilgængelige sted: 45-50.

Besøg vores hjemmeside:

http://wmw.sggw.pl/en/category/study-offering/

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 st ... Læs mere

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 students enrolled. They can choose from 34 disciplines and 61 specialties. Minimer