40 MA Programmer i Nordamerika for 2024

MA Programmer i Nordamerika for 2024Filter
    • San Antonio, USA

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Our Lady of Lake Universitetets online Master of Arts in Counseling er bygget på en læseplan, der er tilpasset CACREP Standards, og tilbyder tre karrierespecifikke specialiseringer i skolerådgivning, klinisk psykisk sundhedspleje eller klinisk rehabiliteringsrådgivning.

    • Fairfield, USA

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Sacred Heart Universitys online Master of Arts i Clinical Mental Health Counseling leverer avancerede analyse- og problemløsningsfærdigheder gennem evidensbaserede kurser undervist i en online læringsplatform. Med rod i Sacred Hearts mission om at forberede eleverne til at gøre en forskel i det globale samfund, leverer programmet et læseplan, der opfylder licenskravene i mange stater og er udviklet med CACREP-standarder som grundlag.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Når du tjener din mester i traumer, modstandsdygtighed og egenomsorgsstrategier fra Concordia University, St. Paul, vil du forberede dig på at være en frontline-forandringsagent, der positivt påvirker liv med en fast forståelse af virkningerne af traumer og giftig stresseksponering .

    • USA Online, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    En fuldtidsuddannelse online, der tilbydes af folkesundhedsskolen nr. 1 i landet. Master of Arts i folkesundhedsbiologi blev lanceret som et fuldt onlineuddannelsesprogram i 2017. Dette program, der tilbydes af Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, giver de studerende mulighed for at komme videre i nuværende forsknings- eller undervisningsstillinger, forbedre legitimationsoplysninger for en ny stilling inden for akademisk institutioner, industri eller statslige forskningsorganisationer eller få et solidt fundament for avanceret kandidatarbejde. Dette program er bedst egnet til studerende, der har haft en erhvervserfaring og leder efter et program, der giver dem mulighed for at udvikle sig professionelt eller forberede sig på en efterfølgende grad.

    • Harrisonburg, USA

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Som medlemmer af det kliniske mentalsundhedsrådgivningsprogram i James Madison University har vi dannet vores eget særlige fællesskab af lærere, medarbejdere og studerende. Vi varierer i evner, alder, klasse, køn, etnicitet, race, religion, seksuel orientering og fødested, men vi deler en fælles vision om at opnå en meget vigtig mission og forvandle eleverne til succesfulde samfundsrådgivere. Vores alumner er dedikerede til at levere kompetente, omsorgsfulde og etiske tjenester til forskellige klienter i offentlige agenturer, samfundsprogrammer og privat praksis. Ved at omsætte vores principper i praksis stræber vi efter at skabe et omsorgsfuldt fællesskab, hvor vi kan trives personligt og vokse professionelt. Mens mange af vores kandidater arbejder i landdistrikter i Virginias Shenandoah Valley eller blandt bjergene i West Virginia, er mange flere gået videre for at tjene i andre samfund i hele den midtatlantiske region og på tværs af nationen. Vi inviterer vores studerende til at tage hul på en livslang rejse med at udforske nye muligheder, forfine deres færdigheder og forblive frisk gennem hele deres karriere. Vi opfordrer dem til at støtte hinanden i den formidable opgave at facilitere forandringsprocessen hos enkeltpersoner, par, familier, grupper og lokalsamfund som autoriserede professionelle rådgivere. Endelig udfordrer vi vores kandidater til at fremme den kliniske mentale sundhedsrådgivning gennem service, forskning, innovation, fortalervirksomhed og træning.

    • Chicago, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Vær der for dem, der har brug for dig. Udvikle den viden og de færdigheder, der kræves for at støtte individer med behov for rehabiliteringsvejledning.

    • Winona, USA

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bly med Medfølelse. Administrer med pleje. Saint Mary's University of Minnesota hjælper dig med at føre med tillid til at nå dine sundheds- og menneskeservicemål.

    • Greenville, USA

    Fuldtid

    5 semestre

    På campus

    Engelsk

    Thiel College's Master of Arts (MA) i Clinical Mental Health Counseling-grad forbereder eleverne til at blive Licensed Professional Counselors (LPC) i staten Pennsylvania. Hvis du er en medfølende lytter med et stærkt ønske om at få indflydelse i andres liv, så bør du overveje en karriere inden for mental sundhedsrådgivning.

    • Kent, USA

    Fuldtid

    På campus

    • San Francisco, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    En MA for håbefulde integrerende sundhedsudøvere, wellnessledere og sundhedscoacher. Vores online hybrid MA i integrative sundhedsstudier forbereder de studerende til at blive førende inden for de voksende områder inden for integrativ sundhed, personlig velvære og sundhedsfremme. Vi underviser i en klientcentreret, individualiseret tilgang til sundhedscoaching, der kombinerer en hel-person-model med evidensbaserede strategier og praksis. Gennem et fokus på integrerende værktøjer som ernæring til hele fødevarer, stresshåndtering, fitness, komplementære terapier, mindfulness og interpersonel neurobiologi giver vores kandidater den kulturfølsomme viden, praksis og ressourcer, der er nødvendige for at fremme enkeltpersoner og samfunds sundhed og velvære.

    • Youngstown, USA

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Master of Arts grad i gerontologi er en af ​​Youngstown State University nyeste uddannelser. Med en solid tværfaglig fokus på social epidemiologi og aldring, programmet adskiller

    • San Francisco, USA
    • San Jose, USA
    • + 2 more

    Fuldtid, Deltid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen i Counseling Psychology-programmet med en koncentration i ægteskab og familieterapi (MFT) forbereder eleverne til at være socialt og kulturelt lydhørt forhold og familie terapeuter og mentale sundhedsrådgivere.

    • New York, USA

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    En post-professionel grad med en koncentration i patokinesiologi, denne MA træner erfarne PT'ere til at udvikle deres evner til at tænke videnskabeligt. Som studerende vil du udvikle stærke kliniske forskningsevner og værktøjerne til at hjælpe med at forbedre patienternes motoriske kontrol og motoriske læring.

    • Los Angeles, USA

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Da millioner af voksne går ind i deres seniorår, udgør behovet for innovative, støttende livsmiljøer en enorm forretningsmulighed. En kandidatgrad i Long-Term Care Administration grad fra USC Leonard Davis forbereder dig på lederroller for at imødekomme denne voksende efterspørgsel.

    • San Diego, USA

    Engelsk

    Du er den, folk henvender sig til for at få råd. Du hører, hvad hjertet taler. Det er tid til at udvikle den gave. Træn nu for at blive privatterapeut, agenturdirektør, ægteskabsekspert, livscoach, åndelig leder, afhængighedsgendannelsesrådgiver eller familiemægler - for at hjælpe andre og dig selv med at opleve varig transformation.