HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatgrad, eller MA, er en højt specialiseret pædagogisk program, der giver de studerende en grundig uddannelse i deres valgte område. Mange studerende vælger at fuldføre en kandidatgrad for at forbedre deres chancer for at finde en højt betalte og konkurrencedygtig karriere.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

MA i udviklingsmæssig og terapeutisk leg

Swansea University
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Få en avanceret forståelse af, hvordan børn lærer og udvikler sig gennem leg med vores kandidatgrad i udviklingsmæssigt og terapeutisk leg.

Læs mere

MA i ledelse inden for sundhed og socialpleje

Bishop Grosseteste University
MA
Okt 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette kursus sigter mod at muliggøre en dybdegående viden og forståelse af ledelsespraksis inden for sundhed og socialpleje, informeret af aktuel videnskabelig forskning og in ...

Læs mere

MA i sundhed og velvære

University of the Highlands and Islands
MA
Sep 2020
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Online

MA Health and Wellbeing er designet til at imødekomme karriereudviklingsbehov hos fagfolk inden for sundhed og socialpleje i Storbritannien. Kurset øger din opmærksomhed på de ...

Læs mere

Ma i folkesundhed

Nottingham Trent University School of Social Sciences
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette kursus er designet som svar på nutidens internationale debatter om de skiftende natur og skiftende grænser tværfaglig folkesundheden.

Læs mere