$close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Winona

En kandidatgrad er en videregående uddannelse, at mange studerende stræber efter at opnå. Modtagelse af en MA er et bevis på års hårdt arbejde og dedikation til et bestemt felt, og det kan vise arbejdsgiverne, at kandidater er vidende og klar til at håndtere rigor af arbejdspladsen.Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et indivi… Læs mere

En kandidatgrad er en videregående uddannelse, at mange studerende stræber efter at opnå. Modtagelse af en MA er et bevis på års hårdt arbejde og dedikation til et bestemt felt, og det kan vise arbejdsgiverne, at kandidater er vidende og klar til at håndtere rigor af arbejdspladsen.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Winona tjener som amtet sæde i Winona County ligger i staten Minnesota. Den huser en befolkning på mere end 27.000 og en årlig fest kendt som "Steamboat Days", som er en stor publikumsmagnet. Det er også en pædagogisk knudepunkt i regionen med et væld af videregående uddannelsesinstitutioner inden for nærhed.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Winona. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Winona. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Winona og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Winona og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Winona direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Saint Mary's University of Minnesota Online
Winona, USA

Bly med Medfølelse. Administrer med pleje. Saint Mary's University of Minnesota hjælper dig med at føre med tillid til at nå dine sundheds- og menneskeservicemål.

Bly med Medfølelse. Administrer med pleje. Saint Mary's University of Minnesota hjælper dig med at føre med tillid til at nå dine sundheds- og menneskeservicemål. -
MA
Fuldtid
24 måneder
Engelsk
Sep 2022
Online